Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissetmiyorsunuz ya peki kaçırma oluyor mu?Merhaba arkadaşlar 47 gün önce sezeryanla doğum yaptım küçük tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum basina bu şekilde gelen oldumu?Yardimci olurmusunuz?
Hayır olmuyor hatta gün içinde o kadar su içiyorum ki karnim ağırınca gidince anlıyorum tuvaletimn olduğunuHissetmiyorsunuz ya peki kaçırma oluyor mu?
Mesanenizde sorun var galibaHayır olmuyor hatta gün içinde o kadar su içiyorum ki karnim ağırınca gidince anlıyorum tuvaletimn olduğunu
Merhaba ben de 15 gün önce sezeryan oldum bende aynı durumdayım.. hatta bugün ayağa kalktığımda yururken anlamdiramadigim ağrım oluyor yürümek çok zor geliyor ins en kısa zamanda duzelirizMerhaba arkadaşlar 47 gün önce sezeryanla doğum yaptım küçük tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum basina bu şekilde gelen oldumu?Yardimci olurmusunuz?
Hatta Dr kontrolüm vardı Dr umada söyledim anlamdiramadi takip et dedi eğer bı ay sonra hala aynı olursa haberleselim dediMerhaba arkadaşlar 47 gün önce sezeryanla doğum yaptım küçük tuvaletimin geldiğini hissetmiyorum basina bu şekilde gelen oldumu?Yardimci olurmusunuz?
Merhaba ben de 15 gün önce sezeryan oldum bende aynı durumdayım.. hatta bugün ayağa kalktığımda yururken anlamdiramadigim ağrım oluyor yürümek çok zor geliyor ins en kısa zamanda duzeliriz
Anesteziden olan bir şeymiş hemen doktora gidin. Dedem ameliyat oldu 10 gün boyunca wc ye çıkmamış hastaneye gittiğinde vücudunda aşırı derece de üre birikmiş az kalsın zehirliyormuş
Evet dedemde en son ağrı olmuş. Anesteziden demişler. Şimdi nasılsınız peki düzeldi mi?Karnim ağırınca anlıyordum tuvaletimin geldiğini öyle gidiyordum yoksa cocuktan aklima tuvalete gitmek gelmiyordu
Evet dedemde en son ağrı olmuş. Anesteziden demişler. Şimdi nasılsınız peki düzeldi mi