küçük ve kalkık burun yapan bir doktor tavsiyesi verebilirmisniz?

küçük burun yapan doktor diye bişey yok canım burun yapın müsait olmadıktan sonra tek ameliyatla o sonuca ulaşılmıyor maalesef.ama kalkık burnu tüm doktorlar yapar.istediğin oranda kaldırabilirler.

benim arkadaşımın burnu tam tarif ettiğin gibi Yakup Avşar yapmıştı...

yakup avşar.görme fırsatım hiç olmadı onun yaptığı burnu forumda baktım fakat kaldırılmış resmler.evet kuzenimin burnu küçük kemiğide yok. ama o çok hafif rötüş istiyor kendisi.ama emre ilhanınkiler cidden çok doğal süper hatta.ama onun istediği hani daha artistik bi burun .

kızlar kuzenim kısaca..hani uzaktan görünce diyorlar ya bunun burnu ameliyatlı öyle burn istiyor....?vazgeçiremiyoruz

nuri soysal olabilir.kendısıne ameliyat olan bırını gordum uzaktan bıleee bu estetiktır dedımmm kavıslı kalkık bır burun...

hangi şehirde arıyorsun? ve acaba senin burnun buna uygun mu ki?!!! kaş yapayım derken göz çıkmasın. dikkat et...

hangi şehirde arıyorsun? ve acaba senin burnun buna uygun mu ki?!!! kaş yapayım derken göz çıkmasın. dikkat et...

cnm benm değil kuzenimin.evet uygun burnu öyle çok kemerli de değil büyükte.ama o öyle istiyor.petek gibi.ama belli olcak buseferde diyoruz sonuçta ben petek dinçözü canlı gördüm tv deki gibi değil.canlı ameliyatlı olduğu çok belliydi.busefer herhes burnuna ameliyatlı diycek diyoruz ama dinletemiyoruz:63::84::84::84:

cnm benm değil kuzenimin.evet uygun burnu öyle çok kemerli de değil büyükte.ama o öyle istiyor.petek gibi.ama belli olcak buseferde diyoruz sonuçta ben petek dinçözü canlı gördüm tv deki gibi değil.canlı ameliyatlı olduğu çok belliydi.busefer herhes burnuna ameliyatlı diycek diyoruz ama dinletemiyoruz:63::84::84::84:

kimin ne dediği bencede çok önemli değil. ne istediğini biliyorsa, gerisi teferruat bence. benim burnum çok küçük ve kalkık. ama yüzümede son derece uyumlu. ifademi ve bakışlarımı değiştirmedi. ben son derece memnunum. Ankara' dan Muharrem Demiroğulları nı tavsiye ederim size. Muayene esnasında zaten neler yapılabileceği, istediği burnun onun simasına uygun olup olmadığına karar verilir. Estetik beklentiler ve sonucunu almak çok önemli. bence bırak kuzenin nasıl bir burunla mutlu olacaksa onu yaptırsın. ameliyat olupta, sonrasında mutsuz olmasından iyidir.

kimin ne dediği bencede çok önemli değil. ne istediğini biliyorsa, gerisi teferruat bence. benim burnum çok küçük ve kalkık. ama yüzümede son derece uyumlu. ifademi ve bakışlarımı değiştirmedi. ben son derece memnunum. Ankara' dan Muharrem Demiroğulları nı tavsiye ederim size. Muayene esnasında zaten neler yapılabileceği, istediği burnun onun simasına uygun olup olmadığına karar verilir. Estetik beklentiler ve sonucunu almak çok önemli. bence bırak kuzenin nasıl bir burunla mutlu olacaksa onu yaptırsın. ameliyat olupta, sonrasında mutsuz olmasından iyidir.

nasıl bı burunla mutlu olacaksa yaptırsıın tabı olasılıklar dahılınde ya petek dıncozun burnunu bugun turkıyede estetık cerrahıde bı numara olarak gosterılen bı dr yapmıs benım dr umda begenmeyıp asagılamıstı o burnu kı kadının yuzu barbı bebek gıbı oldu o burunla varsın estetık dıye bagırsınn

pınar-86 katılıyorum gercekten.herkesin burun yapısı farklıdır.ve küçük burun bazen her yüze yakışmayabilir.

Aynen kızlar katılıyorum size hatta ben uzun istiyordum ucu öylece kalsın dedim doktorum sonradan pişman olursun dedi bakalım alçılar çıksın görücez

canım özel mesaj atamıyorum atmaya çalıştım ama .Resimlerini koyman mümkün mü bende bu yaz muharrem demiroğullarına ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok az örnek gördüm .Koyarsan cidden çok yardımcı olursun bana .

arkadaşlar Muharrem Demiroğullarına ameliyat olan var mı aranızda? benim burnum geniş,ucu büyük ve kalın deriliyim. küçük ve hafif kalkık istiyorum. kalın derili ameliyatlarda ki başarısını merak ettim .

Back
X