Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük ve kalkık kavisli bi burun yapan doktor biliyormusunuz?
benim arkadaşımın burnu tam tarif ettiğin gibi Yakup Avşar yapmıştı...
hangi şehirde arıyorsun? ve acaba senin burnun buna uygun mu ki?!!! kaş yapayım derken göz çıkmasın. dikkat et...
cnm benm değil kuzenimin.evet uygun burnu öyle çok kemerli de değil büyükte.ama o öyle istiyor.petek gibi.ama belli olcak buseferde diyoruz sonuçta ben petek dinçözü canlı gördüm tv deki gibi değil.canlı ameliyatlı olduğu çok belliydi.busefer herhes burnuna ameliyatlı diycek diyoruz ama dinletemiyoruz:84::84::84:
kimin ne dediği bencede çok önemli değil. ne istediğini biliyorsa, gerisi teferruat bence. benim burnum çok küçük ve kalkık. ama yüzümede son derece uyumlu. ifademi ve bakışlarımı değiştirmedi. ben son derece memnunum. Ankara' dan Muharrem Demiroğulları nı tavsiye ederim size. Muayene esnasında zaten neler yapılabileceği, istediği burnun onun simasına uygun olup olmadığına karar verilir. Estetik beklentiler ve sonucunu almak çok önemli. bence bırak kuzenin nasıl bir burunla mutlu olacaksa onu yaptırsın. ameliyat olupta, sonrasında mutsuz olmasından iyidir.
kimin ne dediği bencede çok önemli değil. ne istediğini biliyorsa, gerisi teferruat bence. benim burnum çok küçük ve kalkık. ama yüzümede son derece uyumlu. ifademi ve bakışlarımı değiştirmedi. ben son derece memnunum. Ankara' dan Muharrem Demiroğulları nı tavsiye ederim size. Muayene esnasında zaten neler yapılabileceği, istediği burnun onun simasına uygun olup olmadığına karar verilir. Estetik beklentiler ve sonucunu almak çok önemli. bence bırak kuzenin nasıl bir burunla mutlu olacaksa onu yaptırsın. ameliyat olupta, sonrasında mutsuz olmasından iyidir.