T tubi_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 12 0 36 İstanbul 8 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tubi_ #1 mrb arkadaşlar ben doğan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum acaba o hastanede doğum yapan var mı veya kontrole giden ???
mrb arkadaşlar ben doğan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum acaba o hastanede doğum yapan var mı veya kontrole giden ???
apyas Guru Kayıtlı Üye 23 Şubat 2010 13 0 286 İstanbul 29 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tubi_ #2 tubi_ .!.: mrb arkadaşlar ben doğan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum acaba o hastanede doğum yapan var mı veya kontrole giden ??? Genişletmek için tıkla... merhaba Tubi, ben Doğan Hastansi'ne kontrole gidiyorum Philip Bey'e. Oldukça ilgili, yardımcı oluyor her konuda..
tubi_ .!.: mrb arkadaşlar ben doğan hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum acaba o hastanede doğum yapan var mı veya kontrole giden ??? Genişletmek için tıkla... merhaba Tubi, ben Doğan Hastansi'ne kontrole gidiyorum Philip Bey'e. Oldukça ilgili, yardımcı oluyor her konuda..