Küçüklük aşkım yıllar sonra ilk sevgilim oldu...masal bitti ama acısı içimden çıkmadı

chEf1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1
0
36
İstanbul
yıllar sonra ilkokulda sevdiğim çocukla çıktım ve o benim 'ilk'sevgilimdi...
hiç bir neden olmadan ayrıldı benden. tek açıklaması''seni hala seviyorum ama byle olması lazım'' demesiydi...farkında olmadan ona öyle bağlanmışım ki ayrılalı 5buçuk ay oldu ve bi gün bile aklımdan çıkmadı
ayrıldıktan sonra bikaç defa konuştuk ama en son konuşmamız 2 ay önceydi..
içime öyle işlemiş ki bi türlü atamıyorum onu.unutmak istiyorum ama başaramıyorum.günden güne canımın acısı artıyo.çok dua ediyorum onu unutmak için...
hani derler ya ''bi insanı unutmak istiyosan onunla yaşadıklarını değil,onun sana yaşattıklarını düşün'' diye. öyle yapamıyprum iştee.. her davranışına bi kılıf buluyorm mutlaka ve kendimi yiyip bitiriyorum. aklımda sadece 'O'var...
ve en çok üzüldüğüm şey onu asla unutamıycak olmam.. biliyorum hep içimde kalcak.çünkü o benim 'İLK'im..
ama az da olsa içimn acısını dindirmeye çalışıyorum başaramıyorum malesef..

canım hiçbir şeyi unutamazsın,unutmazsın da..
yaşadığın sürece bu böyle olacak..
sadece küllenecek zaman içerisinde
işte o zaman geçene kadar yaşayacağın iç yıkıma aşk acısı deniyor halk arasında..
bende ayrılalı 6-7 ay oluyor unutmuştum daha doğrusu acısı hafiflemişti
ama geçenlerde konuştuk msn den kötü hissettim kendimi yine..
unutmazsan ama aklından çıkarabilirsin
bunun içinde hiçbir şekilde konuşma,görüşme,sana ulaşmasını her yoldan engelle..
mutluluklar

ilk ya da değil..her gıdenın hatırası kalır..unutursun silerisn çoğunu..ama 5 ayda değil..arada sırada görüştüğün bu dönemlerde değil..daha yenı zaten..bakle..acısı geçecek..

Mutlaka bir gün bu acıların dinecek karsına baska insanlar cıkacak..
Zor bir sürec bir cok insan gibi bende yasadım ama gecti.
Hayatımın askını buldum.
Sende seni seven , sana deger veren biriyle cok mutlu olursun insallah.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

İlk aşkın acısı çok fena olur, yıllar geçse de ordan kalan bazı şeyler sızlatır yine de insanın kalbinde bir yeri, belki yıllarca başkalarında onu ararsın, bulamadıkça hayal kırıklığına uğrarsın, her seferinde sanki sadece o olmuş gibi o gelir aklına başkalarını hiç düşünmezsin bile... Ama büyüklerin de dediği gibi zaman her şeye ilaçtır, belki bu cümlem şuan içini acıtır ve kabullenmek de istemezsin ama zamanla küllenir bazı şeyler arkadaşların da dediği gibi... Hayatına devam edersin öyle ya da böyle...

Bunun senin için travmatik bir hale gelmesine izin verme, çünkü acısı fena çıkar sonra. Kimse senden kıymetli değil, sıkma tatlı canını, nasıl istiyorsan öyle yap...

tek yapman gereken beklemek. sen şimdi ondan başkasını sevemiyiceğini başkasının olmuyucağını düşünüyosun canın hala yandığı için ama sabret sen dayan istesende unutmak istiyorum dediğinde unutamazsın kendin diyosun ilkim diye. ilkler unutulmaz derler doğru. ama gün gelicek sen bişeye çok şaşırıcaksın şimdi unutmak istediğin kişiyi bi jere düşünmek istediğinde gözlerinin önüne biri gelcek sen olmuyucak sanıyosun ama olcak yeni aşkı doğru erkeği bulduğunda eski hatıralarına gülemesen bile ben böle mutluyum diyip yeni aşkına sarılıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…