Küçüklükten gelen bazı davranışlar bir bakarmisiniz?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Arkadaslar suan 21 yasindayim. Ve psikolojik olarak cok rahatsizim yıllardır bu böyle ama ben boyle yasamaya alistim her neyse.benim kucuklugum baya tuhafmis. Meesela hic abartisiz sürekli aglarmisim ama surekli aglamaktan yemek yemezmisim. Buyuk binalara yeraltina girmezmisim.hastanelere girmezmisim. Fotograf asla cektirmezmisim baslarmisim aglamaya. Sutu asla biberondan icmem cam bardaktan icermisim ve cam yermisim agzimla kirarmisim bardaklari yani. Ve 11 12 yaşlarında filan baya icine kapanikmisim halada oyleyim. Misafirlerden kaciyormusum cok utaniyormusum. Ve suanki rahatsizliklarim küçüklükten kalmami acaba?

Olabilir. Bi doktora gozuksen kucuklukteki durumunu ve suanki halini anlatsan yardim alsan.. bence burdan sana kimse ewe kesinlikle şundan dolayi diyemez.. iyi bir doktor arastirmasi yapip bir git bence.

Ve suanki rahatsizliklarim küçüklükten kalmami acaba?
mesele burda başlıyor..Şu an ki rahatsızlıklarınız nelerdir..Küçükken yaşanılan sorunların aynısı mı..Mesela hala cam yiyormusunz vb..

şu anki sıkıntınız nedir tam olarak? hala bardak filan yiyor musunuz?

tedavi görüyormusun ?? kardeslerin varmi ...annen babanla aran nasil

Pardon ama ben şuna takıldım. .cam yerken aileniz neredeydi?nasıl böylesine tehlikeli bir duruma sessiz kalabilirler. .bu hiç normal degilki..

Pardon ama ben şuna takıldım. .cam yerken aileniz neredeydi?nasıl böylesine tehlikeli bir duruma sessiz kalabilirler. .bu hiç normal degilki..
Cam yiyorum derken isirmaya yelteniyormusum sadece ondansonra evde plastik bardak kullanılmış.suan yemiyorum tabiki...

Evinizde siddet var miydi?
Anne baba iliskileriniz nasil?
Kucukken bi travma yasamissiniz belki suan hatirlamadiginiz bir olay.
Henuz gec kalmis degilsiniz tedaviye baslayin.

Back
X