Küfür etti

Aloalo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
169
89
98
31
Merhaba, nişanlım bi tartışmada bana küfür etti. Ayrılmayı düşünüyorum, biliyorum ayrılmak zor ve her şeyin çözümü değil ama bana göre de eşine küfür eden erkek adam değildir. Başınıza böyle bi şey geldi mi

Benim başıma gelmedi am çok büyük bi saygısızlık bu ki daha nişanlılık evresindesiniz bunun evliligi var daha da saygısızlaşa bilir ayrılın demiyorum ama sınırlarınızı koruyun

Merhaba, nişanlım bi tartışmada bana küfür etti. Ayrılmayı düşünüyorum, biliyorum ayrılmak zor ve her şeyin çözümü değil ama bana göre de eşine küfür eden erkek adam değildir. Başınıza böyle bi şey geldi mi
sadece bu anlattıklarınıza göre ayrılmak biraz fazla oluyor, he ben ayrılıyım o da yalvarsın barışalım tarzı bir şey düşünüyorsanız sakın sakın böyle bir şey yapmayın.herkesin ağzından sinirle bir şeyler kaçabilir.olay neydi, ilişki dinamiği her zaman nasıldı vs bunları bilmiyoruz ki.

basimiza gelmesine gerek yok kufur hic guzel bisey degil sorunun icinde cevablar duruyor zaten. yaniiii

Evet olayın ne kadar büyük olduğunu kendisine belirttim konuşmadım bi süre baya uğraştı ailesi de anladı. Ailesine de söyledim özür dilediler şu an iyiyiz ama bi daha olursa ondan soğuyacağımı belirttim

Back
X