Küfür küfür küfür

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
erkek arkadaşımın pis agzı köfürü hakareti yüzünden bitirdim ilişkiyi hep ksıkaclık aşırı sinire balayıp onun özr dilemelerini affediordum sonrada uzun uzun anlatıp böyle laflar etmemesini rica ediyordum... ama yine haklı oldugunu düşündüğü bir bahane bulup hakaretler yagdırdı hep...
bittiii... ama bana bişekilde ulaştı karsıma cıktı konustuk ağladı biraz üzüldüm sarıldım tmm biraz düşüncem dedim eve gittim vaz geçtim olmaz sana güvenmiyrum dedim...

yine yagdırdı hakaretleri.... şimdi ben ona sarıldım bende üzülüyorum dedim sonra fikrimi değiştdim sana güvenmiyrum dedim die suclumuyum... yok asıl o bana güvenmiyormuş ben iyi bir b.k değlmişim şerefsizmişim hep erkeklerle konusuyormuşum ufffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli küfür eden adamdan birşey olmaz sakın barışmayın evlenirsiniz falan ömür boyu hakaret duyarsın :ssz:

Daha sevgiliyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile.
Düzelme ihtimali yok gibi.
Yol yakınken bırak gitsin.
Bir ilişkide en önemli şey saygı ve güvendir.
İkiside sizin ilişkinizde kalmamış malesef..

erkek arkadaşımın pis agzı köfürü hakareti yüzünden bitirdim ilişkiyi hep ksıkaclık aşırı sinire balayıp onun özr dilemelerini affediordum sonrada uzun uzun anlatıp böyle laflar etmemesini rica ediyordum... ama yine haklı oldugunu düşündüğü bir bahane bulup hakaretler yagdırdı hep...
bittiii... ama bana bişekilde ulaştı karsıma cıktı konustuk ağladı biraz üzüldüm sarıldım tmm biraz düşüncem dedim eve gittim vaz geçtim olmaz sana güvenmiyrum dedim...

yine yagdırdı hakaretleri.... şimdi ben ona sarıldım bende üzülüyorum dedim sonra fikrimi değiştdim sana güvenmiyrum dedim die suclumuyum... yok asıl o bana güvenmiyormuş ben iyi bir b.k değlmişim şerefsizmişim hep erkeklerle konusuyormuşum ufffffffffff

Yaşın sanırım çok küçük.Erkek arkadaşının terbiyesi malum.Onun karakteri o.Yani baştan aşağı suçlu.Ama daha ilk küfüründe hakaretinde sineye çekip affetmekle suçun en büyüğünü sen işlemişsin.Buna yorum bile yapmaya değmez.yA BU DEVEYİ GÜDERSİN YA BU DİYRDAN GİDERSİN DEMİŞLER.

Size böyle hakaret eden biriyle tekrar barışmayı düşünmeniz bile hata. Bunlara katlanmak zorunda değilsiniz. Size hakettiğiniz değeri verecek birisini bulun lütfen, bugün böyle hakaret eden yarın kimbilir neler yapar.

Küfür eden insanların bilinç altlarında çok farklı şeyler var bence. Çünkü düşünsene bi insan öfkelendiğinde olabildiğince kendidir.Küfür ederek öfkesini dışa vuruyo küfür şiddetin kelimelere dökülmüş halidir ve hiç hafife almamak gerekir. Sen babanın yanında küfür edebilir misin hayır bunu engelleyen şey nedir saygıdır, karakterdir. Adam saygı duysa küfür etmez. Ve öfke taklidi edilemeyen tek duygudur.

küfür etmek ne yaa.. ya bende çok kıskancım bildiğin gibi değil.çok kavga ederiz, tartışırız, bağırışırız, ama bırak öyle pis şeyler söylemeyi 8 yıldır aptal salak bile çıkmadı ağzımızdan. çıkmazda. helede sevdiğim insana :53::19:

kufur der demez daha onceki konunuza ne yazdıgımı bile hatırladım. tekrarlayayım;
onu engelleyin gorusmeyin, onu ozleyip affetme ihtimalinize karsılık tum bu kufurleri de kotu gunlerinizi hatırlatan bir uyarı olarak görün.

Son düzenleme:
2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm

şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu

1 hafta önce açmıştın bu konuyu. bu adamla hala devam ediyorsan ,suçlu o değil sensin

Kocasından boşanır insan böyle sebepler varsa
Sen hala ayrıldım ama suçlu muyum diyosun
Yok cicim git bi kamyon daha küfür ye, daha kota dolmamış

bak benim babam da kufurbazdi.bu insanin psikolojisini ne hala getiriyor biliyormusun.
dilleri cehennemde yansin...
aklin varsa dinlenmeden kac

demekki düzelmemiş değişmemiş, doğru karar ayrılık gibi görünüyor.

kıskanlık ve küfür bir erkekte olmaması gereken en önemli iki şey hiç arkana bile bakma

Uuuu daha öncekii konunu da biliyorum. Elle tutulur hiç bir yana yok. Arkana bakmadan uzaklaş!

Özetle sağlıklı bir ilişkinizin yok

Ayrılın , bu sizin için en hayırlısı olacaktır bence..

Back
X