küfürbaz koca

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Selam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?

Ya farkında değil o an ama şimdi biraz değiştirdi küfür şeklini.. aile bireylerine dokunacak şekilde etmemeye çalışıyor. Sadece bana değil araba kullanırken en ufak bir olayda benim en sinirli halimle bile edemeyeceğim küfürler ediyor. Hergün konuşuyorum ağzından çıkanı kulağın duymuyor artık konuşmayı öğren diye ama.. tamam diyo devamı yok..

Bizde ettık karşılıklı önce o etmişti sonra ben . Sakinleşince kendısı bende aynılarını soylıcem dedım ve soyledım . Sonra bırrbımıze slk manyak gibi kelimeler kullanınca ceza veriyoruz . Güya oyle başladık . Bı kez ana avrat ettı cok sinirlend ama bende karşılık verdım rahat edemedim . Dıceksınızkı karşılık vermemek şazım ama olmuyor oyle . Dün cok kötü kavga ettik cok kötü Hemde . Bakalım ne zaman bıter kavgalar merak edıyorum Mutlu olavakmıyım bende

Selam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?

Ve siz böyle bir evlilikte 2. çocuğunuzu doğuruyorsunuz:KK9::KK9::KK9:

O senin anana küfür edince sen de onun anasına küfür et bakalım eminimki çıldıracaktır :işsiz:
Sonrada nasıl bir duyguymuş anana küfür edilmek de:sopa::sopa:

oğlunuz bu yaşta küfür etmiyorsa bende neyim.:oha:

Bu adam yeni böyle olmamıştır. Hep böyledir. Çocuğunuz küfürbaz ortamda yetişeceği kadar yetişmiş zaten.
2. çocuk neden? Saygı bile kalmayan evlilikten ne bekliyorsunuz?

Çok şükür oğlum hiç küfür etmez duymadım ettiğini. . Sürekli yanlış bir şey olduğunu söylüyorum o da babasını uyarıyor. 8 yıllık evliyim evlenir evlenmez hamile kalmıştım 7 yıldır ikinci çocuğu hiç düşünmedim ama baktım iyi kötü idare ediyoruz boşanma gibi bir durumda yok. İçimi acaip evlat hasreti kapladı. Oğlumun da bi kardeşi olsun istedim artık.

İletişim sorununuz bu kadar ağırken 2. çocuk niye?
Böyle küfürbaz kocaya 2. çocuk. :işsiz:

Aynen burada simdi dediklerimiz neye yariyacak? Hicbirimizin sihirli degnemiz yok.

Tek üzüldügüm o cocuklar. Sinirli küfürlü bir baba, sürekli kavga ve "olsun babasiz büyümesinler" diyen bir anne.

Ilerde o cocuk ergenlikte caginda girdiginde ve konu sahibinide ayni küfürler ettiginde, hatta agresiv oldugunda acaba konu sahibi sonunda yaptigi yalnisini farkinda olurmu? :KK14:

ben zaten kk.da her türlü sıkıntıyı çekip 2.yi 3.yü doğuran hiçbir kadını anlayamadım. biz mi çok ince eliyoruz bilmiyorum ki??

Genelde tüm korunmalara rağmen olduğu söylüyor konu sahipleri :ukala::ukala:
Yani sürekli tartıştığın kavga ettiğin küfür ettiğin kocayla tedbirsiz niye sevişiliyor bilmiyorum.
Burda dayak yiyip sevişen bile gördüm yani anlamıyorum anlamıycam da. :KK51:

Back
X