Küfür onlar için bir kaçış noktası oluyor ve genelde hep pisman oluyorlar. Çünkü onlara göre bu çok normal bir durum küfür edince uyaran bir aile olmamış olsa bu şekilde olmazdı. Sen benim dediğimi yap Allahın isimlerinden Ya Hamit ismini 88 defa bir suya oku hergün eşine içir. Bunu sürekli tekrarla. İnşallah bu huyundan vazgeçer. Ama küfür ediyor diye de bosanılmaz bir adamdan eskiler neler çekiyor neler yaşıyormus çocukları icin sabrediyormus simdikiler icin bosanmak neden kolay. Bosan gitsin ohh ne ala siz bakicaksiniz bayana çocuklarına tabi baba sevgisini siz vericeksiniz. Bayan çocuğumu dövüyor sevgi göstermiyor demiyor, okunanlari anlamiyorsunuz. Birçok erkekte öfke kontrolü yok sinirlenince kendilerini kaybediyorlar ve küfürle kendilerini ifade ediyorlar bir nevi doğru demiyorum tabiki yanlış ama boşanma sebebi değil. Sabır elbet bunun mükafatını göreceksin kimse dört dörtlük değil, kimi küfür etmiyor eşine hep iyi ev reisi modelleri ama aldatiyor, kimisi hergün eve içkili geliyor, kimisi eşini dövüyor, kimisi psikolojik baskı yapıyor pencereye dahi çıkartmıyor. O zaman her sorunlu evliliği olan ayrılsın. Sabır denen bişey var şimdikiler zora gelmiyor bana küfür etti bosancam, bana onu dedi bosancam. Ailelerinize bakın anne babanizin iliskisi dört dörtlük müydü. Kardeşim sen umursama kimseyi esinle konuş. Sürekli bu durumdaysa psikolojik destek almasini söyle hem aile için hem çocuklar için.