küfürbaz koca

Ayyy boyle bi sevgilim vardi biraz zorbaydi ayrilamiyodum da. Adamin normal konuşması ana avrat kufurdu. Ayrildim kurtuldum cok şükür size allah sabir versin. Zaman gectikce katlanmak daha da zorlasiyor sizi cok iyi anlıyorum. Kavga ederken herseyi gecip o kufurlere sinirleniyo insan midesi bulaniyo bir sure sonra gercek manada.

Bunlar konusmayla anlatmayla duzelmez kufurun iyi bisey oldugunu kim iddia eder ve buna inanirki zaten. Yaptığın yanlis dense hayir dogru yapiyorum demezki. Aliskanlik mi desem agresifligin disa yansima sekli mi desem ama kesinlikle klinik vaka bu cesitler.

İstediğinizi yapın o huyundan kendi iatemedikçe vazgeciremezsiniz biz kadınlar çok fazla kendimiz denetleriz kendimize ilgili yolunda gitmeyen yada yanlış bir davranış gözlemlerde onu düzeltmenin yollarına gireriz hemen ama erkeklrin geneli böyle değil ikazlarada fazla kulak asmazlar.Küfür eden bi insanın zaten kendine saygısı yoktur içi dışı saygısızlık dolu bir insanı değiştirmek çok zor zamanla da değişmez Değiştiremezsiniz sadece zamanla alışırsınız o kadar Rabbim yardımcınız olsun

Yani tek sorun küfürse boşanmak çok saçma. Hoş bi şey değil ama başlı başına evliliği yıkacak bir neden de değil bence. Öyle olsaydı Anadolu'da evli çift kalmazdı

En olmadı sadece çocuğunuzun yanında dikkatli olması için esinizi uyarın bu bile kar

Herkese yorumu için çok teşekkür ederim ama lütfen ikinci çocuğu niye yaptın diye çıkışmasanız.. hamileyim ve bebeğim için çok üzülüyorum bu şekilde yazılınca..

Bu arada bu akşam eşimle tekrar konuştum bu küfür mevzusunu.. haklı olduğumu aslında kendisinin de bu şekilde konuşmaktan hoşlanmadığını düzeltmek için uğraşacağını söyledi. Ama tabi zaman alacak

Selam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
Değişmez net... benm babamda böyle annem hep tartisirdi küfür ettiğinde ama değişmezdi ki degismedide banada çok ederdi en ufacık birşeye dediğiniz gibi ağır küfürler ve ben gerçekten küfürden nefret ettim allahtan esim hiç etmiyor şükürler olsun.. çocuğunuz için zor bir durum ama iyi tarafından bakarsanız bende küfürün içinde büyüdüm ve nefret ettim ağzımdan hiç küfür çıkmamıştır bu zamana kdr ama psikolojik olarak atamıyosn çocukken yasadgn hersey bu yaşlarda patlak veriyorms onu anladm zor çok zor denecek çk şey varda neyse

Bekara karı boşanmak kolay derler çok doğru başına gelmeyen bilemez boş konuşuyorsunuz. Kadın ne yapsın küfür ediyor diye boşansın sonra ikinci evliliğini yapsın oda çocuğunu hor görsün aile destek olmasın sonra al sana kadın cinayeti yada intihar. Size bir çözüm bulmak için yazmış herkes eleştiri yağmuruna tutmuş herkes profesör mübarek. Neymiş ikinci çocuğu niye yapmış sizemi soracak yaparken. Suan hamile ve hamilelikte duygular tamamen değişiyor.

Kardeşim olay şu değişmiyor değil elbet değişiyor bu adamlar. Ama şunu da kabul edelim yetistirilme tarzlari böyle olduğu için bunlar böyle. Ve bu tiplerden çevrede o kadar cokki 1 2 degil yani. Kadınlarda da çok gördüm ana avrat sövenleri. Netten araştır küfür eden eşler için dualar var suya okuyup iciriyorsun Allahin isimleri birde onu dene. İnşallah tamamen bırakır yanlışından döner.

Selam arkadaşlar. . Sorun eşim. . Aramızda şimdiye kadar çok sıkıntılar oldu çok defa boşanmaktan döndük ama şimdi idare ederiz. Yalnız şimdide eşimle tartışamamaktan şikayetçiyim. Eşim çok küfürbaz en ufak bir şey için bile hemen küfür ediyor. Hemde öyle ufak tefek değil ana avrat.. sonra sorsan ne dedim ki diyor noldu şimdi.. ben o küfre başlayınca bağırmaya başlıyorum sinirden.. bu sefer ben bağırıyorum diye daha beter küfür ediyor. Sonra ettiği küfürü de unutuyor. Kavga dövüş biraz hafifledi ettiği küfürler ama nasıl başa çıkabilir im bilmiyorum. Oğlum 7 yaşında bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?
anneme küfreden bir erkeği koca olarak yanımda tutmazdım

Geçenlerde de böyle bir konu vardı ve küfürün bazı evliliklerin dinamiği olduğunu üzülerek okudum, karınca insanlar sayıp sövüyomuş birbirine, e bu ortamdan gaza beyefendi hanımefendi bi cocuk çıkması beklenemez

anneme küfreden bir erkeği koca olarak yanımda tutmazdım
Canım haklısın ama şimdi savunmak için söylemiyorum ama anneme küfür etme amaçlı değil ağzı öyle alışmış. Söyleye söyleye analı avratlı küfür etmeyi kesti. Şu an için her söylediğinde uyarıyorum tavır yapıyorum küsüyorum biraz düzelme var. O da yaptığı yanlışın farkında ve düzeltmek istediğini söyledi. Inşallah düzelecek..

Bekara karı boşanmak kolay derler çok doğru başına gelmeyen bilemez boş konuşuyorsunuz. Kadın ne yapsın küfür ediyor diye boşansın sonra ikinci evliliğini yapsın oda çocuğunu hor görsün aile destek olmasın sonra al sana kadın cinayeti yada intihar. Size bir çözüm bulmak için yazmış herkes eleştiri yağmuruna tutmuş herkes profesör mübarek. Neymiş ikinci çocuğu niye yapmış sizemi soracak yaparken. Suan hamile ve hamilelikte duygular tamamen değişiyor.

Kardeşim olay şu değişmiyor değil elbet değişiyor bu adamlar. Ama şunu da kabul edelim yetistirilme tarzlari böyle olduğu için bunlar böyle. Ve bu tiplerden çevrede o kadar cokki 1 2 degil yani. Kadınlarda da çok gördüm ana avrat sövenleri. Netten araştır küfür eden eşler için dualar var suya okuyup iciriyorsun Allahin isimleri birde onu dene. İnşallah tamamen bırakır yanlışından döner.
Canım kesinlikle katılıyorum. Burada neler okuyoruz ben eşim küfürlü konuşuyor diye boşanacağım desem inanın eşimden çok beni kınarlar. Boşanmak kolay değil ve boşanınca tek başıma yaşamam mümkün değil döneceğim baba evi şimdiki evimden huzurlu değil. Onun için elimden geldikçe idare ediyorum.

En düşünerek yapmanız gereken şey çocuk.
Ve siz büyük çocuğunuzun yanında küfür eden, ona berbat bir model olan adamdan harika bir babaymış gibi bir tane daha çocuk yapmışsınız.
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ve layığıyla büyütürsünüz ikinci çocuğunuzu.
Öfkesini kontrol edemeyen bir terbiyesizi ehlileştirmeye çalışıyorsunuz, farkındasınız sanırım.
Kolay gelsin.

En düşünerek yapmanız gereken şey çocuk.
Ve siz büyük çocuğunuzun yanında küfür eden, ona berbat bir model olan adamdan harika bir babaymış gibi bir tane daha çocuk yapmışsınız.
İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ve layığıyla büyütürsünüz ikinci çocuğunuzu.
Öfkesini kontrol edemeyen bir terbiyesizi ehlileştirmeye çalışıyorsunuz, farkındasınız sanırım.
Kolay gelsin.
Canım oğlumu elimden geldikçe uyarıyorum eşimden onun yanında ağzını açıcak olsa hemen dürtüyorum. Küfürün nasıl yanlış bir şey olduğunu sürekli anlatıyorum. 2. Çocuk için 7 sene bekledim. Üst üste 3-4 çocuk doğurmuşum muamelesi yapıyor herkes..

Canım haklısın ama şimdi savunmak için söylemiyorum ama anneme küfür etme amaçlı değil ağzı öyle alışmış. Söyleye söyleye analı avratlı küfür etmeyi kesti. Şu an için her söylediğinde uyarıyorum tavır yapıyorum küsüyorum biraz düzelme var. O da yaptığı yanlışın farkında ve düzeltmek istediğini söyledi. Inşallah düzelecek..
ağız alışkanlığı diyosun. sen onun annesine babasına iyi bir söv bakalım tepkisi ne oluyo

İnanın bikaç kez ayrılma aşamasına geldik. Dediğinizi yaptım bende onun ailesine laf ettim hala daha alttan söyleyerek ailesiyle ilgili herşeyi söylerim ama ben küfüre çok karşıyım ona söyleme derken kendim o duruma düşmek istemem
ağız alışkanlığı diyosun. sen onun annesine babasına iyi bir söv bakalım tepkisi ne oluyo

Küfür onlar için bir kaçış noktası oluyor ve genelde hep pisman oluyorlar. Çünkü onlara göre bu çok normal bir durum küfür edince uyaran bir aile olmamış olsa bu şekilde olmazdı. Sen benim dediğimi yap Allahın isimlerinden Ya Hamit ismini 88 defa bir suya oku hergün eşine içir. Bunu sürekli tekrarla. İnşallah bu huyundan vazgeçer. Ama küfür ediyor diye de bosanılmaz bir adamdan eskiler neler çekiyor neler yaşıyormus çocukları icin sabrediyormus simdikiler icin bosanmak neden kolay. Bosan gitsin ohh ne ala siz bakicaksiniz bayana çocuklarına tabi baba sevgisini siz vericeksiniz. Bayan çocuğumu dövüyor sevgi göstermiyor demiyor, okunanlari anlamiyorsunuz. Birçok erkekte öfke kontrolü yok sinirlenince kendilerini kaybediyorlar ve küfürle kendilerini ifade ediyorlar bir nevi doğru demiyorum tabiki yanlış ama boşanma sebebi değil. Sabır elbet bunun mükafatını göreceksin kimse dört dörtlük değil, kimi küfür etmiyor eşine hep iyi ev reisi modelleri ama aldatiyor, kimisi hergün eve içkili geliyor, kimisi eşini dövüyor, kimisi psikolojik baskı yapıyor pencereye dahi çıkartmıyor. O zaman her sorunlu evliliği olan ayrılsın. Sabır denen bişey var şimdikiler zora gelmiyor bana küfür etti bosancam, bana onu dedi bosancam. Ailelerinize bakın anne babanizin iliskisi dört dörtlük müydü. Kardeşim sen umursama kimseyi esinle konuş. Sürekli bu durumdaysa psikolojik destek almasini söyle hem aile için hem çocuklar için.

Back
X