küfürler asagılanmaktan biktim :(

Ayrılalım dersin. İki gün sonra gelir ağlar ben değiştim der kanma. Çünkü küfürler hemde en ağırından küfürler havada uçuşuyor. Bir erkek karısına başkası laf etse çıldırmalıyken seninki sana o..s.p.. diyor. :KK57: Kişilik bozukluğu var resmen değişmez bu adam. Yalnız konu açılalı epey olmuş ve birşeyleri değiştirmemişsiniz galiba? Ya da adım attınız mı son durum nedir ?

Bi de ben hiç hak etmiyorum hiç diyosun. Öyle düşünüyosan ayrıl. Ee ayrılmıyorsan da kendine layık görüyorsun demekki. Hayır bi insan sürekli kendine böyle kötü küfürler eden söylediğinin tam tersini inadına inadına yapan birini nasıl sever hiç anlam veremedim. Şu ömrünüzü geçireceğiniz insanı seçerkenki kriterleriniz ne merak ettim doğrusu. İnsan mazosişt falan olmalı bunlara çekmek için

60 kusur sayfa insanlar size ayril diye dil doker, bir kisinin ayrilma demesini mantikli bulacak gibi duruyorsunuz. Bana ayrilamazmissiniz gibi geldi. Cunku surekli nisanlinizin iyi olan yonlerini one suruyorsunuz.

Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorum :KK43: yanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim :KK43: cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii :KK43:
Canım senin kafanmı güzel yoksa sana yapılanları anca yazıyosun ama algılamıyomusun! Nasıl bunları kendine yaptırıyosun 3 çocukla bunları yaşayıp boşancam diyen insanlar varken sen daha nişanlısın 1 yüzük atmaya cesaret edemiyosun. Kusura bakma ama insan kendine deger vermezse kmse deger vermez. Sen şimdi uğraştık ettik yaşanmışlık var etraf duydu ailem söz eder diyosun ama bunları en fazla 4 aya atlanırsın. Evlenip eziyet görüp çocukla baba evine dönmekten iyidir.

Back
X