Kul hakkı

hayallerneler677

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
97
31
3
28
Hayırlı geceler, 1,5 sene süren bir ilişkim vardı bundan 5 ay önce fakat ortada hiç bir sebep yokken bir gün sevgilim dediğim kişi benden ayrıldı.Sırf neden ayrıldığının sebebini öğrenmek için peşinden koştum , farklı şehirler de yaşıyorduk şehirine gittim gel 5 dakika konuşalım sorun nedir niye ayrılıyorsun diye görüşelim dedim kabul etmedi ve gelmedi.Bu kişi benim bekaretimi alan ve ileri de evleneceğiz gibi sözler veren kişiydi.1.5 sene içinde bana 1 kere olsun hediye dahi almayan hatta ben öğrenci olduğum halde sırf mutlu olması için hediye alıp onu mutlu eden kişiyim. Bazen buluşmalarımızda yemek dahi ısmarlardı. İşin özü maddi ve manevi hakkım olduğunu düşünüyorum üzerinde. Benden sebepsiz yere ayrıldı ve ben hakkımı helal etmedim. 1 ay önce hakkını helal et lütfen kendimi kötü hissettim dedi ve ona son sözüm HAKKIMI HELAL ETMİYORUM oldu. Bu olay hakkında ne düşünüyorsunu.

Silah, tehdit vb unsurlarla ilişki yaşamadıysanız ‘bekaretinizi alan’ olmuyor, veren siz oluyorsunuz, bu ilki.
İkincisi, insanlar ayrılır ve buna illa sebep göstermek zorunda değildir çünkü çok açık, artık sizi istemiyordur.
Sonuncusu ise evlilik vaadi resmi nişanla olur, medeni kanunumuzda böyle geçer.

Sevgiliniz sizden ayrılmış, bu kadar basit bir durum aslında, üzülmüşsünüz haklı olarak.
Ama karşı tarafı hayatınızı bitiren biri gibi lanse etmek yerine, sorunlarınızı üstlenin.

Hak senin ister helal et ister haram et kimene ama şu var cinsellik sizin için tabuysa evlenmeden yaşamayın arkadaş. O an iki taraf da istekliyken neden ayrılınca erkekler bu konudan vurulmaya çalışılıyor.

Aynı olayı yaşadım dm bakarmısin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…