Kızlar sağ kulağımda böyle kalp atımı gibi bi ses var. Hamilelikten önce böyle bir sorunum yoktu. Ama son günlerde daha da rahatsız edici bir hal aldı bu durum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı?
Benim de sanki uçak kalkma sesi gibi ses olurdu.. KBB ye gittim östaki borusunda büzüşme var dedi.. Burnumu ve ağzımı kapatarak nefes verince açılıyor ve o ses kalmıyor. Ama şuan hamileyken yapamıyorum karnıma baskı oluyor . Ve o ses çileden çıkarıyor.. Hamilelikten önce vardı benim.. Geçmiş olsun.. Tansiyonuna da baktır.. Ne olur ne olmaz..
Benim de sanki uçak kalkma sesi gibi ses olurdu.. KBB ye gittim östaki borusunda büzüşme var dedi.. Burnumu ve ağzımı kapatarak nefes verince açılıyor ve o ses kalmıyor. Ama şuan hamileyken yapamıyorum karnıma baskı oluyor . Ve o ses çileden çıkarıyor.. Hamilelikten önce vardı benim.. Geçmiş olsun.. Tansiyonuna da baktır.. Ne olur ne olmaz..
O dediğin kalp atımı benim kulağımda da oluyordur ama ben kendi teşhisimi kendim koymuştum aşırı derecede üzüldüğümde gerildiğimde sinirlendiğimde falan oluyodu aşırı derecede can sıkıyor bi yerden sonra ben o anlarda kendi kendime konuşup sakin ol geçicek sakin sakin diyip duruyodum geçiyoduda doktora da gitmiştim bişey yok demişti yanı anlıcağın benim ki psikolojikti