kulagımdaki sesler....

gencevli

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
149
5
16
35
Adana
İyi geceler hanımlar....ben 36 haftalık hamileyim,bugün kontrolüm vardı,şükür hersey yolundaydı rutin olarak Nst ye bağlanmak için odaya gececegim sırada makinede baglı sancılı bi kadının cıglıkları sonucu korkudan odaya giremedim! (( neyse kadıncagızı dogumhaneye yan odaya aldılar bende odaya gectim makineye baglamalarını bekliyorum tabiki kadının cıglıkları devam ediyo ve dayanamadım odadan attım kendimi ama cok kötü oldum elim ayagım tutmaz oldu okadar sancı cektken sonra kadıncagız 6aylık ölü dogum yapmıs ( neyse dedim bitti ardarda 3dogum oldu cıglıkları geçilmiyor ben 2saat nstye baglamalarını bekledim (herkes dogumlara girmişti:)) ama bu saat oldu hala cıglıklar kulagmda ve gitmiyo!!!! Korkmamaya calısyrdm ama bugün değişti hersey ilk Hamileligim ve ben artık cok korkuyorum (

ayy kıyamam..
bende çok korkuyorum be cnm
şu çığlıklar acı vs korkunç gelmişti kulağıma ama kadının ölü doğum yapması tarifi olmayan bir acı
Allah kimseye yaşatmasın
çektiği acıda kar kaldı yanına

Sendeki hamilesin??? Evet en korkuncuda oydu cok üzüldüm düşün kürtaja bile gerek kalmadı bildgn dogum yaptı allahım tez günde acısını unuttursun insalla,birde buna ragmen ne biliyormusun KV ve kb gayet neşeli başkalarıyla sohbet ediyorlardı ve hiç oralı degillerdi kızcağız 2saat sonra odaya cıktı kimse gitmedi onunla cenazeyi almak için beklediler öle kız bi başına gitti yattı (

nece insanlar var işte
Allah yardımcısı olsun

Hanımlar kimse yokmu???destek olalım birbirimize gözlerim dolu dolu geziyorum artık ((

psikolojik destek alabilirsin...
doktorundan seni rahatlatmasını iste...
özel mi devlet mi gittiğin hastane?

Hamile değilim ancak bazen düşünmek bile gözümü korkutur.
Ama hep şey diye düşünürüm. Yani dünyada on milyar insan var, hepsi bi doğumla meydana geldi. O kadar insan yapabiliyosa demek ki dayanılıyo bi şekilde.
Güçlü ol. Öyle düşünmeye çalış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy cnm çok üzüldüm o bayana gözlerim doldu allah yardımcısı olsun... allah sabırlar versın inşallah... sende o sesleri fazla takma her kadın farklı sancılar hissediyo bende normal doğum yaptım... mecburen sancı ve biraz bağarma oluyo ama sonucu düşün çok güzel duygu o an bebeğini kucağına ilk sen almak tarifi yok bu duygunun... zaten sancı bebek gelene kadar sonra bıçak gibi kesiliyo... allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

psikolojik destek alabilirsin...
doktorundan seni rahatlatmasını iste...
özel mi devlet mi gittiğin hastane?

Yani korkmuyordum taki düne kadar cok metanetli duruyordum 1kadıın yaptıysa herkes yaptıysa bende yaparım diyodum ama özüm dövmüyo artık bugün daha iyiyim etkisi geciyo zamanla sanırım

Yaa bebegi aldığın anda hersey bitiyo herseyi unutuyosun diyorlar insallah bende bi avazda kurtulurum TS ederim :))

Ya doktorum iyidir ama onlar alışkın oldukları için cok sakin :)) özele gidiyorum

inan benim doktorda aynı acılı gözlerle her fırsatta ben çok korkuyorum doktor bey diyorum
cevap hep şu, korkma (!),
bir gün diycem aaa sen korkma diyince şıp diye korkum geçti
ama can korkusu var tabi
diyemiyorum
ilk önce cenabı Allah sonra doktor bey

o anlık çok etkilenmişsinizdir zaten hassassınız ama zamanla azalır zaten azalmış bile şimdiden. elbette sancı olacak ama kucagınıza aldığınızdaki duyguyu kimseye anlatamazsınız herhalde

Tuylerim diken diken oldu Allah o kadina yardim etsin. Cok kotu birsey. Rabbim bizlerin bebegine saglik versin kucagimiza almayi hayirli saglikli omur yasamayi yasatmayi nasip etsin insaallah...
Bir iki gune normale donersin ins. Canim benim de bir arkadasim ölü dogum yapti alti aylik falandi cok cok etkilenmistim. Gece bagirarak kac kere uyandim. Dusunmemeye calis baska seylere odaklan. Muzik falan dinle.

Ben de normal doğum yaptım ve hiç bağırmadım. Sancı çekmek kolay değil tabi ama bağırmak ne rahatlatıyor ne de çabuklaştırıyor. Ben sessizce, ayağımı belimi yatağa veya duvara bastırarak geçirmeyi tercih ettim o dönemi. Kendinizi korkutmayın, doğumdan sonra dönüp baktığınızda o bile hoş bir anı olarak geliyor aklınıza. Allah hayırla kurtarsın, bebeğinize sağlıkla kavuştursun sizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hıc korkma..bende o sekılde bırının doğum anına rastladım ve hemen kaçtım ordan..

doğumdan sonra çağırıp bağladılar nstye..

haftalar sonra sezeryanla doğum yaptığımdan ruhum bıle duymadı doğum anını..

allah yardım eder sanada,pırt dıye doğurursun ınsallah bı avazda..

ah be güzelim 2 bebeğim oldu şükür biri normal doğum biri sezeryan ama o kadar farklı olucak ki o zaman hiç dışardan gördüğün gibi değil. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da tüm hamilelere de. bebek kucağına verildiği ilk öptüğün an herşey bitiyor inan. çektiğin ve çekeceğin sıkıntılar hiç önemi olmuyor. o minicik varlık o kadar güzel ve herşeye o kadar değer ki sen hiç düşünmüyorsun bile çektiğin sıkıntıyı. hele normal doğumda Allahım bu kadar abarttıkları ağrı bu muymuş bile diyebilirsin ağrı eşiğine de bağlı tabiki ama. sezeryansa doğumun zaten doğum anı hiç sorun olmuyor sonrasında sıkıntılar yaşıyorsun ama bebeğin unutturuyor tüm acıyı. diğer bayan için çok üzüldüm gerçekten ama bebeğinin nasibi yokmuş dünyadan demekki. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah ona da. sen bebeğinin hazırlıklarına konsantre ol gerisini çok takma. hayatın gerçekleri bunlar doğum gibi ölüm de hak. doğumuna da az bir zaman kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın yavrunu inşallah.

Yaa bebegi aldığın anda hersey bitiyo herseyi unutuyosun diyorlar insallah bende bi avazda kurtulurum TS ederim :))

aynen öyle hiç sancıyı düşünme ben kendimi psikolojik olarak normal doğuma hazırlamıştım çok şükür öylede oldu... hatta benim dr.um özeldeydi doğumum bayrama geldi kendi dr.um yok diye devlete gittim normal doğum yapayım diye.. benmle aynı gün o hastanede doğum yapanlar hep sezaryan olmuşlar... oğlumu kontrole götürdüğümde tanıştım bi kaç kişiyle öyle öğrendim.

TS ederim kızlar desteğiniz için gerginliğin gecti tabi ilk anki gibi degil :)) bende normal dogum istiyorum sezeryan hiç istemiyorum insallah kolayından normal dogum yaparım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…