Kulağımı deldirdim beynim zonkluyo

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Kızlar 3 gün önce 2 kulağımı deldirdim bugün acısına dayanamadım baktım şişmiş arkadaşım krem kolonya sürdü başka küpe taktik ama baya kızarık ağrısı beynime vuruyo sanki napim geçer mi bu yoksa çıkarım mi ya kafam zonkluyo resmen

Bence bı dktra grun o onemlı bısı kıkırdagı deldırdysen bazı srunlara yol acabıkır gıt bı dktra derım ben

Geçen kardeşim de kikirdagi deldirmis arkası şişmiş arı sokmuş gibi cikar şunu diye dedim dinlemedi yeni çıkarmış ağrı hafiflemis arkası kapanır gibi olmuş diyor.

Geçmiş olsun

Taktığin küpe imitasyon, bakır , kaplama vs. ise oksitlenip mikrop kapmış olabilir.Altın küpen varsa onu tak daha çabuk iyilesir ya da gümüş olabilir yoksa.temizle, yıka,
yaglı nemlendirici bir krem sür bepanten tarzı iyilesmeyi hızlandırır.ardindan küpeni takarsin.Geçmiş olsun.♥

o kıkırdağa denk geldiyse ağrır. bir de delmek için kullanılan küpeler biraz kalın oluyor. onu değiştir istersen.
kaç gece kıkırdağımın ağrısıyla uyandığımı bilirim..

Geçmiş olsun.mikrop falan mı kaptınız acaba deldirdiğiniz yer hijyenik değil miydi her yerde delinmemeli çünkü kulak.Ben de aynı dediğiniz yere deldirdim 2 tane hiç acı sızı çekmedim şişme falan da olmadı.kıkırdağı delen tanıdıklarım da var.
Temiz tutun çok ellemeyin krem sürün deldirdiğiniz yere bir sorun veya doktora gidin kötü olursa

Back
X