- 21 Kasım 2023
- 314
- 64
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
-
Aynn öyle hiç cikarmam kupemi oda yapmış olabilirimiki. Sizinkinde küçülme oluyormuyduBenimde o bölgelerde dönem dönem çıkıyor. Çoğunlukla küpenin arkasının değdiği noktada bezelye gibi.
İnşallah benimkide öyledir . İşlem sonrası tekrarlama olmadı dimi .ben kasirken fark ettim aileme gösterdim hepsi benim abarttigimi düşünüyor normal diyorlar ama içim rahat etmiyorZararsız beze gibi bir şey olabilir yine de doktora görünmekte fayda var , benim kardeşimde vardı küçük bir operasyonla alındı
Küpeyi çıkarın 1 aya geçer giderAynn öyle hiç cikarmam kupemi oda yapmış olabilirimiki. Sizinkinde küçülme oluyormuydu
Tmm deniycem canım teşekkür ederimKüpeyi çıkarın 1 aya geçer gider
Yok yok tekrarlamadı korkmayınİnşallah benimkide öyledir . İşlem sonrası tekrarlama olmadı dimi .ben kasirken fark ettim aileme gösterdim hepsi benim abarttigimi düşünüyor normal diyorlar ama içim rahat etmiyorkimi kulaktaki efeksiyon veya bademcikten kaynaklı diyor
Kulak arkasında değilde memesinin arkasinda çıkmıştı ben lenf sandım doktora gittim lenf değilmiş üç dört ay durdu sonra bı ıslaklık hissettim bı bak tim o şişlik patlamis içindeki kanmış megerMerhabalar arkadaşlar
Benim kulagimin arkasinda nohuttan biraz küçük bişey çıktı 3 aydr gecmiyor sağlık ocağı önemli değil diyor veya büyümesini kontrl et diyor . pskolejikmi bilmiyom ama ağrıyor gibi büyüyor gibi hiisediyorum . Yaşayan varmı hastaneye şuan gidemem sizce nedir bu onmli degildir dimi . Kaç aylrdir hep bı hastalıklarla uğraştım bı bu geçmedi tşk ederim şimdiden yanıtınız icin
Ya inşallah benimkide kendiliğinden patlar geçerKulak arkasında değilde memesinin arkasinda çıkmıştı ben lenf sandım doktora gittim lenf değilmiş üç dört ay durdu sonra bı ıslaklık hissettim bı bak tim o şişlik patlamis içindeki kanmış meger
Evet üstü mordu hatta için kanmış ya sebebi oymuş.benimki deri altında değildi ama derideydi KBB ye gittim oda bu lenf değil cildiyeye git dedi ben cildiyeye gidemeden kendi patladiYa inşallah benimkide kendiliğinden patlar geçergeçmiş olsun sizede . KBB a mi gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?