Kulak cınlaması

61eda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
48
Merhabalar arkadaşlar bundan dört sene önce işitme kaybııyla kulak çınlama oldu doktor kulak içi eşektir iğnesi yaparak çınlamam gitmişti ama şu son iki gündür ilginç bir şekilde geri geldi kafaya takmamaya çalışıyorum ama moralim çok bozuldu bugün doktora gideceğim ama işitme kaybım yoksa ne yapacağımı bilmiyorum işitme kaybı olmadığı için belki kulak için tekrar iğne yapmaz yapıcıdan ama hiç geçmezse bununla nasıl yaşayacağım benim gibi olan arkadaş yorum yazabilir mi desteğe ihtiyacım var lütfen

Ben işitme engelliyim ve yıllardır çınlama ile yaşıyorum. Meditasyon ve nefes egzersizleri dışında hiçbir şekilde çözüm bulamadım.

Özellikle nefes egzersizleri neredeyse sıfıra indiriyor tavsiye ederim. İlk zamanlar zor gelebilir ama alışkanlık haline gelince sadece çınlamayı değil bedeni her şekilde iyileştiriyor, mucize gibi bir şey bu yöntem.

Ben işitme engelliyim ve yıllardır çınlama ile yaşıyorum. Meditasyon ve nefes egzersizleri dışında hiçbir şekilde çözüm bulamadım.

Özellikle nefes egzersizleri neredeyse sıfıra indiriyor tavsiye ederim. İlk zamanlar zor gelebilir ama alışkanlık haline gelince sadece çınlamayı değil bedeni her şekilde iyileştiriyor, mucize gibi bir şey bu yöntem.
Bana da ayrıntılı bilgi verebilir misiniz nasıl yaptığınızla ilgili denemek isterim

15 dk sadece burnumdan 4 saniye nefes alıp, en az 8 saniyede yine burnumdan veriyorum.

İlk 10dk dan sonra hissediliyor farkı.

Uyumayı da kolaylaştırıyor, zihin sessizleşiyor, bağışıklık güçleniyor falan bir sürü faydası var.

Ben de alışır mıyım sizce bu ses geçmezse sizin duyduğunuz ses nasıl bir şey zamanla gerçekten alışılıyor mu

Yok hic oyle şikayetim sükür neden oldu anlamadım
Benim yaklaşık 13 yıldır bu sıkıntı var bende çınlama sorunu ve hiç bir şekilde geçmiyor sürekli iki kulağımdada durmayan ses var. Defalarca doktora gittim işitme testi vs herşey yaptım hep temiz çıktı bir sorun yok dedi doktor. Ama bu ses geçmiyor en son ilaç yazdı doktor ama kullanamadan hamile kaldım oyüzden içemedim. Sizin dediğiniz iğne nasıl bişey acaba isteğe bağlı yapılıyor mu

Benim yaklaşık 13 yıldır bu sıkıntı var bende çınlama sorunu ve hiç bir şekilde geçmiyor sürekli iki kulağımdada durmayan ses var. Defalarca doktora gittim işitme testi vs herşey yaptım hep temiz çıktı bir sorun yok dedi doktor. Ama bu ses geçmiyor en son ilaç yazdı doktor ama kullanamadan hamile kaldım oyüzden içemedim. Sizin dediğiniz iğne nasıl bişey acaba isteğe bağlı yapılıyor mu
Evet kulak içi enjektör yapıyorlar peki size yazılan ad neydi etkili bir halk mı doktoru söyleyin onlar biliyor kulak içi iğne deyin çınlama için çok etkilimiş

Bir de alıştınız mı size doktorlar takmayın umursamayan odaklanmayı diyor gece nasıl yapıyorsunuz

Bir de alıştınız mı size doktorlar takmayın umursamayan odaklanmayı diyor gece nasıl yapıyorsunuz
Doktor bana her hangi bir tedavisi yok dedi. Çok zorlandım halada alışamadım gürültülü ortamlarda zaten anlaşılmıyor ama gece çok kötü sessizlik olunca daha çok hissediliyor çünkü. Uzun bir süre müzik dinleyerek uyumaya çalıştım şimdi bazen beyaz gürültü açıyorum o engelliyor çınlamayı ama kalıcı bişey bulamadım

Aynı durumdayız bana şimdi doktor hap verdi iki hafta kullanacağım geçmezse gel dedi kulak içi yine bana çok iyi gelmişti dört sene önce bu zaman ama işitme kaybım da vardı şimdi işletmemde sıkıntı yok yani kulaklarım dolgun değil tıkalı ama bir ense ağrısı var yani onu çözemedim

Merhaba boyun fıtığınız var mı?
Boyun fıtığı çınlamaya sebep olabiliyor.
Bildigim kadarıyla yok belirtileri neler acaba ense kafa tarafımda bu aralar agrım var hafif uyusmada oluyor uykusuzluk dıye fudunuyorum

Bildigim kadarıyla yok belirtileri neler acaba ense kafa tarafımda bu aralar agrım var hafif uyusmada oluyor uykusuzluk dıye fudunuyorum
Boyunda ağrı, kolda ağrı, sırtta ağrı. Güç kaybı, uyuşma hissi ve kulak çınlaması. Benim sol koluma vuruyor mesela asla sol kolumun üstüne yatamıyorum. Ama benim ki çok ileri düzeyde ameliyatlık 🤷🏻‍♀️

Boyunda ağrı, kolda ağrı, sırtta ağrı. Güç kaybı, uyuşma hissi ve kulak çınlaması. Benim sol koluma vuruyor mesela asla sol kolumun üstüne yatamıyorum. Ama benim ki çok ileri düzeyde ameliyatlık 🤷🏻‍♀️
Bende norolojiye gidicem gecmezse cınlama nasıl yasarım boyle moralım bozuk

Back
X