Kulak çöpüne istinat duvarı :S

Hatip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
17
0
1
30
Merhaba arkadaşlar

Burun ameliyatı olalı bugün tam olarak 37. günüm ve size 2 adet sorum var...

şişliklerin indiğini fark ediyorum fakat

ucu hala şiş vc burnum hala eğri gibi sanki sağ kanadın üstü daha yüksek duruyor bu normalmidir, geçermi?

asıl soru 37.günüm olmasına rağmen nefes almakta zorlanıyorum
sağ taraf yarı açık
sol taraf arada bir yarı açık ama genelde komple tıkalı oluyor
(özürdileyerek) sağ deliğe kulak çöpünü köklediğimde genzime kadar yolu açık gidiyor sıkıntı yok
fakat sol buruna kulak çöpünü soktuğumda ileride birşeye çarpıyor ve ilerlemiyor orda birşey var ama kemikmi kabukmu hala çözemedim kulak çöpünün ucuda hafif kanlanıyor o duvarla oynayınca, önümüzdeki hafta içi doktora gidicem ama gidene kadar kafayı yiyebilirim.
ve dışardan birşey belli olmasada elimi dış yüzeyden dokundumuğumda sol tarafın kemiği daha dışa doğru içeride çöpün çarptığı kemik o olabilirmi çok korkuyorum lütfen yardım edinnnn.....

Merak etme nefes düzeliyor benim 1 buçuk 2 ayda düzeldi eskiye döndü

Merhaba arkadaşlar

ucu hala şiş vc burnum hala eğri gibi sanki sağ kanadın üstü daha yüksek duruyor bu normalmidir, geçermi?

sağ taraf yarı açık
(özürdileyerek) sağ deliğe kulak çöpünü köklediğimde genzime kadar yolu açık gidiyor sıkıntı yok
fakat sol buruna kulak çöpünü soktuğumda ileride birşeye çarpıyor ve ilerlemiyor orda birşey var ama kemikmi kabukmu hala çözemedim kulak çöpünün ucuda hafif kanlanıyor o duvarla oynayınca, önümüzdeki hafta içi doktora gidicem ama gidene kadar kafayı yiyebilirim.
ve dışardan birşey belli olmasada elimi dış yüzeyden dokundumuğumda sol tarafın kemiği daha dışa doğru içeride çöpün çarptığı kemik o olabilirmi çok korkuyorum lütfen yardım edinnnn.....
Merhaba geçmiş olsun öncelikle benimde aynı dedıgın gibi sorunlar var burun hala tıkalı sol taraf bazen dedıgın gibi acılıyor benım de burnum yamuk duruyor sag taraf sola göre büyük mü küçük mü ankayamadım doktrm sol taraf daha fazla ödemli olabılır bekleyelim dedi bekliyorum aynı şekılde kulak çöpüyle sag tarafı temızledıgımde hafif az ama kan yapışıyor ama senın ki gibi bileye carpmıyor bende kulak çöpüyle mecbur temizleyebilyrm ama bu seklını bozarmı dıye korkyrm cunku bazen kabuk gelmıyor baya ugrasyrum bıde o kan nıye bulaşyır bende merak edıyorum ıkı gundur benim öyle

Merhaba arkadaşlar

sağ taraf yarı açık
Kulak çöpü dediğine gore serdar öztürk mu yaptı ameliyati

Onlar mazı de kaldı artık silikon tampon kullanıyorlar kulak çöpü yapan yerde ameliyat olmayın

Onlar mazı de kaldı artık silikon tampon kullanıyorlar kulak çöpü yapan yerde ameliyat olmayın
kulak çöpü tampon amaçlı kullanılmamış.arkadaş burun boşluğunu denemek amacıyla burnuna kulak çöpü sokmus bir tarafta kemiğe denk gelmiş onu diyor

Hayır. Serdar beyin hastaları çok iyi bilir. Kulak çöpünü tampon amaçlı hergun 3 Kere burnumuza sokup hava kanallarını açık tutmamizi ister. Tampon amacli

Back
X