• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulak iltihabi

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
arkadaslar bu aralar kizimin eli hep kulaginda emerken uyurken koparacak sanki 3.5 aylik oldu bugun korkuyorum ya ne yapmaliyim anlamak icin kulagina tutup aglamiyor yardim edin

bence kulağına götürüyor ve mızıklanıyosa demekki intihaplanmış birde akıntı varmı akıntı olması iyidir sancısı azalır için rahat etmesi için doktora çık bence

bak canım benım oglum daha 1 aylıkken orta kulak ıltıhabı gecırdı.bız hıc anlamadık.cunku elını kulagına goturmuyordu.eger sureklı nedensız aglıyorsa nedensız kusuyorsa ve sen kulagına bastırdıgında aglamaya baslıyorsa kulagında sorun vardır.bence sımdı hemen kulaklarına bastır.ben ıyılestıkten sonra acaba yıne olmusmudur dıye ara ara bakıyorum bu sekılde.cocuklar uykusu gelıncede elını kulagına goturup cekıstırırmıs

Bencede doktora götür ihmale gelmez.Banyo yaptırıkende kulaklarına vazelinli pmuk koy su kaçmasın.
Eli kulağında çekiştirip ağlıyorsa muhtemelen iltihaptır.

Bu arada keri34 sana bişey sorcam belki yeri değil ama sana özel msj da atamadım.Sadece mama verdiğini biliyorum.Ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum. Ne sıklıkta kaç cc veridğini öğrenebilirmiyim.
Sanki ben mamayı arttırdığımdan beri kakasıda değişti.böyle pütürlü taneli oldu mamadanmı acaba.sennkide öylemi ve son olarak hangi marka kullanıyosun.

Bencede doktora götür ihmale gelmez.Banyo yaptırıkende kulaklarına vazelinli pmuk koy su kaçmasın.
Eli kulağında çekiştirip ağlıyorsa muhtemelen iltihaptır.

Bu arada keri34 sana bişey sorcam belki yeri değil ama sana özel msj da atamadım.Sadece mama verdiğini biliyorum.Ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum. Ne sıklıkta kaç cc veridğini öğrenebilirmiyim.
Sanki ben mamayı arttırdığımdan beri kakasıda değişti.böyle pütürlü taneli oldu mamadanmı acaba.sennkide öylemi ve son olarak hangi marka kullanıyosun.

ben 3 saatte bır 120 cc verıyorum.evet canım kakasıhardal sarısı rengınde putur putur boyle tane tane bıseyler varmıs gıbı.ben cok mama degıstırdım.once bebelac la basladım.onu kusmaya basladı mılupa mılumıl denedım kabızlık yaptı ve onuda kustu.sonra mılupa conformıle gectım.en ıyı o geldı ama 2 gunde bır paket gıdınce pahalı gelmeye basladı.nestle guıgoz denedım cok kustu conformıle dondum.mılupanın kusan cocuklar ıcın maması var ar dıye onu denıyorum sımdı bu seferde kusmuyor ama gaz yaptı buda.of cok zor mamayı bulmak ama en ıyısı conformıl geldı bıze mılupanın.sen hangı markayı kullanıyorsun

mılupanın fıyatı 19 ytl.bızede kutusu 2 gun anca gıdıyo.benım sutum cok yetersızdı ılk ay sadece emzırdım ama kontrole gıttıgımızde sadece200gr almıstı bır ayda.bızde mama takvıyesı yaptık.yaklasık 15 gun ıkısını yedı ama sonra memeyı almamaya basladı.ben sutumude sagdım ama ıkı memeden sadece 20 cc cıkıyodu gun boyunca ve hıc artmadı sutum.bebegım kendı bıraktı yanı sonuc ıtıbarıyle.

Ben Bebelacla Başladim Problem çikmadi Ona Devam Ediyorum. Mamayi Arttirdiğimdan Beri Kilo Alimi Artti.benim Sütüm Var Ama Yetmiyo Bazen çok Oluyo Ama Doyurucu Değil Hep Su Gibi Bu Yüzden Sütüm çok Olsa Bile Mamayi Veriyorum.

Back
X