Kulak kasimasi agzina vurma

Derdestdevam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
50
17
8
30
Arkadaslar kizim 6 ay 15 gunluk iki gundur cok huzursuz, basta gaz sandim gazini cikartiyor, emzirirken biraz icin agliyor daha sonra kulaginin icini kasiyor bazende agzina vuruyor atesi felanda yok doktorami gotursem bilemedim yarin gidecem bunlari yasayan varmi.

Kulakta sıvı birikmesi olabilir. Duyuyor mu duymuyor mu bir kontrol edin. Çok geçmiş olsun umarım önemli bir şeyi yoktur kuzucuğun.

benim kücük kuzenlerimden biri bebekken kulağıyla çok oynar, kaşımaya çalışırdı. huysuzlandıkça kulağına,yanağının kulağa yakın yerlerine eliyle vurmaya başlamıştı. başlarda yoktu ama zamanla ateş de eşlik edince doktora götürdü. orta kulak iltihabı çıkmıştı. bence siz de önlem olarak bir an evvel doktora gösterin. umarım bir sağlık problemi değildir.

benim kücük kuzenlerimden biri bebekken kulağıyla çok oynar, kaşımaya çalışırdı. huysuzlandıkça kulağına,yanağının kulağa yakın yerlerine eliyle vurmaya başlamıştı. başlarda yoktu ama zamanla ateş de eşlik edince doktora götürdü. orta kulak iltihabı çıkmıştı. bence siz de önlem olarak bir an evvel doktora gösterin. umarım bir sağlık problemi değildir.
Insallah yarin doktora goturecem kulagina vurmuyor sadece kasiyor

Orta kulak iltihabı olabilir bnm kizimda da vardi elini sürekli kulağına goturuyodu hala da arada oluyor doktora götürüyorum antibiyotik veriyor geçiyor kulak ağrısı boğaza da vurur ondan da agzina vuruyodur

Back
X