Çocuk Hastalıkları kulak problemim var...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif_love

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
60
0
286
Ankara
herkese merhaba,benim kızım 4 aylık ama sürekli sol tarafına yatıyor,böyle bir durumla karsılasan hic oldu mu acaba,bir kulagı düzgün bir kulagı ise büküle büküle kepce gibi oldu.sonradan düzelir mi acaba?yrdımcı olursanız sevinirim...

Merak etme canım...Çok küçükken yumuşak olduğu için kıkırdakları öyle gelir insana.Ama arada sırada düzelt kulağını,büyüdükçe yatış şekli değişir ve düzene girer öyle kalmaz.Büyüdükçe zaten çok dönerek yatacak , aynı şekilde yatmayacak ....

benim kızımıda ben hiç sağa sola yatıramastım hep düz yatardı anca öyle uyurdu ve ne yazıkki kulakları kepçe oldu ben kıyamadığım için bandajda takamadım sıkar diye şimdi anlamıyo ama büyüyünca kendine sorun yapar diye korkuyorum bence hemen caresine bak sağına yatırıp yastık filan koy ben simdi pşmanım öyle yapmadığıma

benim kızımıda ben hiç sağa sola yatıramastım hep düz yatardı anca öyle uyurdu ve ne yazıkki kulakları kepçe oldu ben kıyamadığım için bandajda takamadım sıkar diye şimdi anlamıyo ama büyüyünca kendine sorun yapar diye korkuyorum bence hemen caresine bak sağına yatırıp yastık filan koy ben simdi pşmanım öyle yapmadığıma

bende pismanim canim benim kizimin kulaklari dogdugunda gayet düzgündü ama iste yumusak oldugu icin büküle büküle kepce oldu, belki ilerde estetik yaptirabilrim, en gec okula basladigi zaman sorun olabilir, cünkü cocuklar acimasiz oluyor, dalga gecilsin alay edilsin istemiyorum, bakalimmmfisfisfis

Arkasına yastık koyardım arada döndürürdüm işe yaradı dene istersen...Hem kafanın şekli açısından da öyle yatması daha iyi.Biraz sağa biraz sola hiç sırtüstü ve yüzükoyun yatırmadım kafaları yusyuvarlak ve kulakları da düzgün 2 oğlumun dene....

Back
X