- 1 Ekim 2021
- 182
- 195
- 53
- 31
- Konu Sahibi sonbaharci
-
Vertigo olmasın. Denge sorunu ve Bulantı da varsa belirtileri benziyor amaMerhaba arkadaşlar. 5 gün önce kulak kirimden dolayı kulaklarımı temizlettim ve o günden beri denge ve baş dönmesi sorunu yaşıyorum. Aranızda bunu deneyimlemiş olan var mı? Bu durum normal mi? Ya da ne kadar sürede geçiyor?
O ihtimali düşündüm ama çok şiddetli olmuyor, hafif baş dönmesi seyrediyor. Vertigo bildiğim kadarıyla ayakta bile tutmuyor.Vertigo olmasın. Denge sorunu ve Bulantı da varsa belirtileri benziyor ama
O ilerlemiş hali. Başlangıç olabilir diye düşğndüm ama inşallah değildirO ihtimali düşündüm ama çok şiddetli olmuyor, hafif baş dönmesi seyrediyor. Vertigo bildiğim kadarıyla ayakta bile tutmuyor.
Merhaba arkadaşlar. 5 gün önce kulak kirimden dolayı kulaklarımı temizlettim ve o günden beri denge ve baş dönmesi sorunu yaşıyorum. Aranızda bunu deneyimlemiş olan var mı? Bu durum normal mi? Ya da ne kadar sürede geçiyor?
Evet benim de öyle oldu en son temizlettiğimde. Normalde bu kadar etkilemiyordu ama sanırım derindeydi, bu sebeple doktor baya da damla damlattı yumuşatmak için. Temizletirken başım çok döndüğü için birkaç dakika dinlendirip öyle devam etti hatta. Çok normal yani, sonradan geçiyorBişey sorabilirmiyim ben az önce temizlettim ama felaket basım döndü bikac dk şimdi hafifledi seninde yaptiktan hemen sonra donmusmuydu
Teşekkür ederimmm ama bana kuru kuru yapti damla falan damlatmadiEvet benim de öyle oldu en son temizlettiğimde. Normalde bu kadar etkilemiyordu ama sanırım derindeydi, bu sebeple doktor baya da damla damlattı yumuşatmak için. Temizletirken başım çok döndüğü için birkaç dakika dinlendirip öyle devam etti hatta. Çok normal yani, sonradan geçiyor
Öncesinde siz damla kullandınız mı hiç? Yumuşamışsa ondan damla kullanmamış olabilirTeşekkür ederimmm ama bana kuru kuru yapti damla falan damlatmadi
Yok hicbisey yapmadimÖncesinde siz damla kullandınız mı hiç? Yumuşamışsa ondan damla kullanmamış olabilir
Bende pazartesi temizleticem ama çok korkuyorum basim döner bişey olur diye siz de bas dönmesi ne kadar sürdüBişey sorabilirmiyim ben az önce temizlettim ama felaket basım döndü bikac dk şimdi hafifledi seninde yaptiktan hemen sonra donmusmuydu
Birkaç dakika sürüyor sadece. Temizlettiniz mi?Bende pazartesi temizleticem ama çok korkuyorum basim döner bişey olur diye siz de bas dönmesi ne kadar sürdü
Kulakla alakası varmı Bilmiyorum 5 yıl oluyo ben de temizlettim ara ara çınlama oluyorMerhaba arkadaşlar. 5 gün önce kulak kirimden dolayı kulaklarımı temizlettim ve o günden beri denge ve baş dönmesi sorunu yaşıyorum. Aranızda bunu deneyimlemiş olan var mı? Bu durum normal mi? Ya da ne kadar sürede geçiyor?
Benim de ara ara kulak çınlamalarım oluyor, büyük ihtimalle tekrar eden kirden dolayıKulakla alakası varmı Bilmiyorum 5 yıl oluyo ben de temizlettim ara ara çınlama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?