arkadaslar yardima ihtiyacim var..
cok sikayetciyim bu konuda saclarimi baglayamiyorum nette arastirmadigim yer kalmadi. kulak kenarlarimda ve arka tarafimda cikan yeni yarim karislik cansiz saclardan biktim.
saclarimi bagli kullanamiyorum tokayla bile tutturamiyorum herkesde var mi bu sorun yoksa tek bendemi kafayi yiycem..caresi yokmu
ACABA KESSEM care olurmu sizler neler yapiyosunuz ???:18::18::18:
kulak ılk kez duydumda ensemdekılerı aldırıyordum kuafor ascımada gırdı sımdı uzatıyorum ama dugunlerde derneklerde ensemdekılerı aldırıyorum ama 2-3 gune cıkmaya basluıyorlar cok kotu oluyor
kısın alınabılırde yazın hıc cekılmıyor
canim ben tam anlatamamisim heralde ya
sakakda olan cansiz saclardan bahsediyorum ben yani kulak ense tüyü degil demek istedigim.
kisa cansiz saclar tel tokaylada tutturulmuyor ki kayiyor arasindan
canim ben tam anlatamamisim heralde ya
sakakda olan cansiz saclardan bahsediyorum ben yani kulak ense tüyü degil demek istedigim.
kisa cansiz saclar tel tokaylada tutturulmuyor ki kayiyor arasindan
arkadaslar yardima ihtiyacim var..
cok sikayetciyim bu konuda saclarimi baglayamiyorum nette arastirmadigim yer kalmadi. kulak kenarlarimda ve arka tarafimda cikan yeni yarim karislik cansiz saclardan biktim.
saclarimi bagli kullanamiyorum tokayla bile tutturamiyorum herkesde var mi bu sorun yoksa tek bendemi kafayi yiycem..caresi yokmu
ACABA KESSEM care olurmu sizler neler yapiyosunuz ???:18::18::18:
arkadaşlar ağda ya da iple daha kötü olmuyor mu? acaba iğneli epilasyon çözüm olabilir mi? benim de alnım küçük saç dolu çok kötü kaşıma kadar uzanıyor alnım yok sanki açıp gezemiyorum