Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler...peki bu morluk ve şişlikler ne kadar sürüyor ve ameliyatınızın konusu varmı ya da bilgi veirirmisiniz bende yüksek ihtimal oyle bir ameliyat olucam.2 inci ameliyat olucak..Dokuz ay önce iki kulaktan kıkırdak alınarak burun revizyon ameliyatı oldum.Kulak arkasaı dış katlantı yerinden kıkırdak alınıyor zaten,kulakta değişiklik olmuyor.Dikişler oluyor tabi,ilk ay yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Morluk oluyor kulakta.. Şu an gayet iyiyim,dikiş izi bile belli değil.![]()
Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zatenÇok teşekkürler...peki bu morluk ve şişlikler ne kadar sürüyor ve ameliyatınızın konusu varmı ya da bilgi veirirmisiniz bende yüksek ihtimal oyle bir ameliyat olucam.2 inci ameliyat olucak..
Valla beni K.B.B ci yaktı canım..Plastik cerrahı düzeltti..İnşallah hallolur canımBenim erkek arkadaşım da 3 hafta sonra olacak ameliyat, geçen sene burnundaki kırık kemikten dolayı ameliyat olmuştu kbbye ama burnun bir yanı çöktü, doktor düzeltelim demiş, kulaktan kıkırdak alınacak. İnşallah problemsiz hallolur.
Çok teşekkür ederim :)Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zaten
Benim üçüncü ameliyatımda kıkırdak alınıp eklendi.Çünkü ilk iki ameliyatımı yapan doktor burunda kıkırdak denen bir şey bırakmamıştı sağolsun..![]()
Geçmiş olsun inş çok iyi bir ameliyat geçirir arkadaşın :)Benim erkek arkadaşım da 3 hafta sonra olacak ameliyat, geçen sene burnundaki kırık kemikten dolayı ameliyat olmuştu kbbye ama burnun bir yanı çöktü, doktor düzeltelim demiş, kulaktan kıkırdak alınacak. İnşallah problemsiz hallolur.
Ben de diyorum plastik cerrahiye git diyorum ama inat işte.. İnşallah pişman olmaz.Valla beni K.B.B ci yaktı canım..Plastik cerrahı düzeltti..İnşallah hallolur canım![]()
Burun estetiği konunuzu bulamadım özelden link atabilirmisiniz?Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zaten
Benim üçüncü ameliyatımda kıkırdak alınıp eklendi.Çünkü ilk iki ameliyatımı yapan doktor burunda kıkırdak denen bir şey bırakmamıştı sağolsun..![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...liyatim-nazal-valv-darligi-ve-estetik.699936/Burun estetiği konunuzu bulamadım özelden link atabilirmisiniz?
sana çok çok teşekkür ederim merak ettiğim herşey burada allah sendn razı olsun..
Rica ederim canım,Allah sendende razı olsun ..sana çok çok teşekkür ederim merak ettiğim herşey burada allah sendn razı olsun..