kulaktan kıkırdak eklenince,kulaktaki değişiklikler??

zubeyde11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
18
2
3
34
arkadaşlar bazıları için kulaktan kıkırdak ekleniyor.pek bunun sonucunda kulakta ne gibi değişiklikler oluyor..şişme ya da farklı şeyler..yapanlar bilgilendirebilirmi varsa fotoğraflarla ?

Dokuz ay önce iki kulaktan kıkırdak alınarak burun revizyon ameliyatı oldum.Kulak arkasaı dış katlantı yerinden kıkırdak alınıyor zaten,kulakta değişiklik olmuyor.Dikişler oluyor tabi,ilk ay yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Morluk oluyor kulakta.. Şu an gayet iyiyim,dikiş izi bile belli değil. ;)

Dokuz ay önce iki kulaktan kıkırdak alınarak burun revizyon ameliyatı oldum.Kulak arkasaı dış katlantı yerinden kıkırdak alınıyor zaten,kulakta değişiklik olmuyor.Dikişler oluyor tabi,ilk ay yan yatamıyorsun ağrı oluyor. Morluk oluyor kulakta.. Şu an gayet iyiyim,dikiş izi bile belli değil. :KK66:
Çok teşekkürler...peki bu morluk ve şişlikler ne kadar sürüyor ve ameliyatınızın konusu varmı ya da bilgi veirirmisiniz bende yüksek ihtimal oyle bir ameliyat olucam.2 inci ameliyat olucak..

Çok teşekkürler...peki bu morluk ve şişlikler ne kadar sürüyor ve ameliyatınızın konusu varmı ya da bilgi veirirmisiniz bende yüksek ihtimal oyle bir ameliyat olucam.2 inci ameliyat olucak..
Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zaten ;)
Benim üçüncü ameliyatımda kıkırdak alınıp eklendi.Çünkü ilk iki ameliyatımı yapan doktor burunda kıkırdak denen bir şey bırakmamıştı sağolsun..:KK12:

Benim erkek arkadaşım da 3 hafta sonra olacak ameliyat, geçen sene burnundaki kırık kemikten dolayı ameliyat olmuştu kbbye ama burnun bir yanı çöktü, doktor düzeltelim demiş, kulaktan kıkırdak alınacak. İnşallah problemsiz hallolur.

Benim erkek arkadaşım da 3 hafta sonra olacak ameliyat, geçen sene burnundaki kırık kemikten dolayı ameliyat olmuştu kbbye ama burnun bir yanı çöktü, doktor düzeltelim demiş, kulaktan kıkırdak alınacak. İnşallah problemsiz hallolur.
Valla beni K.B.B ci yaktı canım..Plastik cerrahı düzeltti..İnşallah hallolur canım ;)

Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zaten :KK66:
Benim üçüncü ameliyatımda kıkırdak alınıp eklendi.Çünkü ilk iki ameliyatımı yapan doktor burunda kıkırdak denen bir şey bırakmamıştı sağolsun..:KK12:
Çok teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun inş çok iyi bir ameliyat geçirir arkadaşın :)

Morluklar ilk zamanlar yüksek oluyor tabi.Kulaklarda bandajlı oluyor zaten..Zamanla geçiyor,sanırım bir aya kadar geçmişti..Şişlik olmadı,sadece morluk. Profilime girerseniz açtığım konulara bakın,burun ameliyatımın konusunu bulursunuz zaten :KK66:
Burun estetiği konunuzu bulamadım özelden link atabilirmisiniz?

Back
X