Cilt Bakımı Ürünleri Kullanan var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nr_cann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
1
0
1
42
Hanımlar bugün dermodiem marka cilt bakım ürünü satan biri iş yerime geldi boşta bulundum ayağıma kadar gelmiş dedim aldım ama internette hiç kullanıcı yorumu yok kullnana memnun kalan yada

Sadece koltuk altı için bir ürününü kullanmıştım.Ter kokusunu engellemişti cilt için nasıl olur bilmiyorum

Bizim hastaneye geldiler tanıtım için aldım ben super bir urun sivilce ve güneş lekelerim tamamen geçti cildim bebek gibi oldu resmen

Dermodiem serum ,nemlendirici ve sabun seti benim ki

Ben jel serumu kullandım ölü derinin çıktığını anında görebiliyorsunuz ben çok memnunum tavsiye ederim deneyin

Hanımlar bugün dermodiem marka cilt bakım ürünü satan biri iş yerime geldi boşta bulundum ayağıma kadar gelmiş dedim aldım ama internette hiç kullanıcı yorumu yok kullnana memnun kalan yada
DOLANDIRICILAR ALMAYIN SAKIN.LANSMAN ÜRÜNÜ DIYEREK INDIRIMLI VERDIKELRINI SOYLUYORLAR UYDURUK SITELERINI ACTIRIYOR. TÜP ETIKET O KADAR BASIT KI. SONRASINDA SITELERE ULAŞILMIYOR. MOBILYA SAYFASI GORUNUYOR ILETISIM NUMARASI YOK URETIM YERI YOK ... DIKKAT EDIN BASKA ETIKETLE YiNE TANITIM YAPABILIRLER BASKA HASTANELERE IS YERLERINE... URUNUN NE OLDUGU BELLI DEGIL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…