KULLANDIĞIM İLAÇLAR...

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
430
103
Merhaba arkadaşlar,

bu benım altıncı tedavım olacak.
yaşım 34 ve gecen sene 0,14 amh degerım oldugu ogrendım
bu sene tekrar yaptım 0,35 çıktı sonuc nedendır bılınmez belkı lab. farkıdır

gelecek ay tedavıye başlayacagım
ancak bu gıdecegım doktor 1,5 ay oncesınden bazı ılaçlara başlatmıştı bu ilaçların faydasını gören var mı veya ben gelecek yumurta oluşumuna gore sızı yenıden bılgılendırıyor olacagım.

1. demir eksikliğim olduğu için maltofer içine çörek otu yağı ( bunu ben arastırdım) demir önemli
2. d vitamini ampul ( yumurtalık rezervı ve kalitesi için)
3. Inofolic Combi
4. Solgar Folic Acid
5. Solgar Lipoic Acid
6. Zinc Picolinate (Çinko önemli kalite için)
7. Efa Balık yağı (kalite için yıne)
8. Coraspin (kan pıhtılaşması sorunum var)
9. Bıosteron DHEA
10. CoQ-10 (Koenzim 10 Kalite için)
11. Bemiks C
12 Dodex Ampul (İçinde 5 adet var her gun bır adet ol bır kutu demıstı ama her gun vurulmadım haftada bır vuruldum)

12 de 8ini falan uyguladım ben. Mesela dhea ise yaramadı bende, bu ay qoenzym q 10 ve selenyum aldım bir de böyle deneyeyim dedim. Inşallah bu kadarı bir arada işe yarar doktora sordunuz mu karaciğerine fazla yüklenmiş olmayın

12 de 8ini falan uyguladım ben. Mesela dhea ise yaramadı bende, bu ay qoenzym q 10 ve selenyum aldım bir de böyle deneyeyim dedim. Inşallah bu kadarı bir arada işe yarar doktora sordunuz mu karaciğerine fazla yüklenmiş olmayın

valla canıkm bunları hepsini doktor verdi zaten
ama tabı illakı bi yerı düzeltmeye çalışırken başka bır yeri bozma ihtimallerimiz olabiliyor
bu kadar ilaç yumurtalıklara ıyı gelsede karaciğer böbrek illakı yoruluyordur
napıcaz ki bu yolda rabbim yardımcımız olsun hepimizin

valla canıkm bunları hepsini doktor verdi zaten
ama tabı illakı bi yerı düzeltmeye çalışırken başka bır yeri bozma ihtimallerimiz olabiliyor
bu kadar ilaç yumurtalıklara ıyı gelsede karaciğer böbrek illakı yoruluyordur
napıcaz ki bu yolda rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Amin zaten o kadar çok riskle yola çıkıyoruz ki bazı şeyleri göz ardı ediyoruz insallah biz de mutlu sona ulaşırız

Back
X