• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kullandığınız anti virüs yazılımının markası nedir?

Kullandığınız anti virüs yazılımının markası nedir?

• Norton AntiVirus

OY: 10 20,4%
  • Kaspersky Anti-Virus

OY: 10 20,4%
  • McAfee VirusScan

OY: 1 2,0%
  • Panda Antivirus

OY: 0 0,0%
  • Diğer (Belirtiniz.....)

OY: 27 55,1%
  • Kullanmıyorum

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    49

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar kullandığınız anti virüs yazılımının markası nedir?
Hangisinden bugune kadar memnun kaldınız ya da memnun kalmadıklarınız nelerdir ?

bende şu an norton kullanıyorum bilgisayarımı çok yavaşlattı nortonun öncesinde nod 32 kullanıyordum onuda pek başarılı bulamadım

bugune kadar kullandıklarımın içinde en iyisi kaspersky di tekrardan onu yüklemeyi düşünüyorum

bilgisayar ya da teknolojiyle ilgili bir bolum actıgında ya kımseden paylasım gelmiyor ya da tek yıldız alıyorsun bu nasıl bir şaçmalık ya

ben kaspersky satın aldım acaip memnunum geçen yıllarda da hep bunu kullanırdım ama hep trial'ini indirirdim internetten süresi bitince siler tekrar yüklerdim ama lisansli satın alınca daha farklı gibi geldi bana. eskiden mutlaka virüs girerdi uyarı verirdi falan ama satın aldığım günden beri yaklaşık 1 yıl olacak, daha hiç virüs girmedi maşallah diyeyim

Ben spyware terminatör kullanıyorum iyi gibi ayrıca nod 32de var birlikte çalışıolar :ecrin_bebek:

Kaspersky nin deneme sürümünü kullandım iyiydi şimdi esed nod 32 yükledim onu kullanıyorum 1 haftadır iyidir herhalde genel yorumlar iyiydi çünkü

Back
X