• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

aycaer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
32
10
1
32
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .

Son düzenleme:
Hala bakireyim dediğine göre diğer yoldan ilişkiye girdin sanırım. Herneyse yaptığını hata olarak görme. Kullanilmaksa hiç değil sende onu kullandın o zaman..olan olmuş unut gitsin.
Ayrıca lütfen hayatta aldığınız her kararın sorumluluğunu kaldırmayı öğrenin bi zahmet yada yapmayın bu kadar..

Hala bakireyim dediğine göre diğer yoldan ilişkiye girdin sanırım. Herneyse yaptığını hata olarak görme. Kullanilmaksa hiç değil sende onu kullandın o zaman..olan olmuş unut gitsin.
Ayrıca lütfen hayatta aldığınız her kararın sorumluluğunu kaldırmayı öğrenin bi zahmet yada yapmayın bu kadar..
canimi sıkan hem bana bunu yapip hemde nisanda takilan altinlari filan geri istiyo

kafan güzel heralde uykusuzluk sarhoşluk etkisi yaparmış yat uyu sabah uyandığında beynin daha düzgün çalışır.

bu arada kullanılıp atılmış olmuyorsun, siz bu işi birlikte yaptınız, o zaman bu durumda o da kullanılmış oluyor.

yapman gereken de, onu hayatından tamamen çıkarıp bi daha asla görüşmemek.

kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Hiç de kullanılmış olmuyorsun kendi kendini doldurma. O an yaşamak istediniz ve yaşadınız bu kadar kendinizi böyle düşünerek aşağı çekmeyin. Belli ki aklı kalbi artık size ait değil başka heycanlar peşinde bırakın gitsin bişey kaybetmediniz aksine nişanlılıkla yırttığınıza şükredin nerden dönersen kar.

Sizi niye terketti sebep onemli.
Kulnilmadiniz u bunu sizde istediniz.birlikte olup bakire kalmayi basarmissiniz tebrikler.
Defolsun gitsin gitmek isteyene kapiyi gosterin.
zaten bi isi yoktu arkadas cevresi kotuydu ve benimle ilgilenmiyodu surekli tartisiyodum tek sebep beni sevmemesiymis . instagramdan girme dedigi bi medyum vardi yanlislikl tikladim ve benim ona buyu yaptirdigimi idda etti bende ona onun bulunmaz hint kumasi olmadigini baglamaya ihtiyacim olmadigini soyledim ve ayrildi

Hırsınıza yenilip arkadaşınızın tavsiyesini (!) dinlemeyin bence. Onun canını yakmak için yapacağınız şeylerle kendi canınızı yakarsınız. Bir insan umursamıyorsa onun canını zaten yakamazsınız. İnsan en çok böyle zamanlarda kendini belli eder. Daha olgun ve kaliteli davranın, zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey vazgeçmek, kendinizi toparlamak ve yolunuza bakmak.

Yalnız uyumadan önce iki kelime daha yazayım. Diğer genç kızlar da okusun.
Sen şimdi bekaretin bozulmasın diye ters ilişkiye girdin ya.Fark etmiyor bence yinede bakire değilsin. Bakirenin sözlük anlamı el değmemiş anlamına gelir,yani önemli olan kıytırık bir zar parçasının orada olması yada olmaması değildir asil mesele..
Diğer sorun;ters ilişki enfeksiyon kapma açısından dolayı uygun değildir.
Hadi herşeyi göze alarak birlikte oldunuz bari arkasında durun.ve en önemlisi bu özel anı paylaşacağınız kişi adam gibi adam olsun hiç değilse.

Arkadasinizin verdigi akil da takdire sayanmis yalniz. Sacma olmasi bir yana,ters iliskiden hamile kalinmasini dusunmek ve bu yolla tehdit etmeyi dusunmek de ayri bir degisiklik (!) olmus.
Ayrilip yolunuza bakin ama arkasinda duramayacaginiz iliskiler yasamayin bir daha

Back
X