• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanılmamış lucrini ücretsiz vermek istiyorum

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaşlar nisan son kullanım tarihli kullanılmamış lucrinim var benim kısa yapılacak bu sefer sevap olsun diye birine vermek istiyorum ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen not iğneleri yok iğnelerini kullanmıştım

gülencim merhaba canım.bende yarın başlıyorum 4.denememe.lucrini ne yaptın .eğer markize gönderdiysen yazarmısın...acillllllllllll

ay şimdi gördüm ne yapsam bilemiyorum

Kızlar lucrin açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş doktorunuza danışmanızı öneririm yanlış bir şey yapılmasın AĞZI AÇILMAMIŞSA SON KULLANIM TARİHİNE KADAR KULLANILABİLİR DOKTORUM ÖYLE DEMİŞTİ

ben hiçaçılmamış diye anladım.benimde açılmış vardı attım.bence eğer açılmamış şişe ise ilk isteyene gönder canım. çünkü onun hakkı.ben eğer ona vermiyorsan diye sordum.bide ben alacak olursam yarın öğleye kadar elimde olmalı çünkü iğneye başlıcam saat2 de muayenem var.doktora giderken götürmem lazım.ben de yarın eczaneden alacaktım.neyse canım hayırlısı

ama bir cevap yaz markize verirsen de vermezsende ona göre beklemeyeyim olurmu canım acilllllllllll

hayır yahu ne münasebet ağzı acılmamış kırmızı kapa var üzerinde ben sadece lücrin kutusu içindeki iğneleri aldım ilac kapalı ,
acık lucrinimde var ama onu attım ben

canım sana ulaştıramayacağım için ben ona verdim canım dün akşam yazdım ama görmedin o anda cnaım onunla konuştuk..

Back
X