hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 17 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #1 İyi akşamlar arkadaşlar bulaşık makinası alacağım ama hiç fikrim yok.Yanlış seçim yapmak istemiyorum.Hangisini ve kaç programlı önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden..:)
İyi akşamlar arkadaşlar bulaşık makinası alacağım ama hiç fikrim yok.Yanlış seçim yapmak istemiyorum.Hangisini ve kaç programlı önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden..:)
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 17 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #2 Arkadaşlar önerisi olan varsa yazabilir mi?Almisken iyi birşey olsun istiyoruz.İki gün kullanıp bozulmasın.
Arkadaşlar önerisi olan varsa yazabilir mi?Almisken iyi birşey olsun istiyoruz.İki gün kullanıp bozulmasın.
M Meyvelikek Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 31 23 88 31 19 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #3 Bosch marka aldım 5sene kullandım herseyini çok temiz kullandım 3 kere bozuldu bana mı denk geldi hepsini aynı ben anlamadım
Bosch marka aldım 5sene kullandım herseyini çok temiz kullandım 3 kere bozuldu bana mı denk geldi hepsini aynı ben anlamadım
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 20 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #4 fadimemmm .!.: Bosch marka aldım 5sene kullandım herseyini çok temiz kullandım 3 kere bozuldu bana mı denk geldi hepsini aynı ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Canm çok teşekkür ederim yazdığın için. Arçelik aldım ben.İnşallah doğru bir seçim yapmisimdir.
fadimemmm .!.: Bosch marka aldım 5sene kullandım herseyini çok temiz kullandım 3 kere bozuldu bana mı denk geldi hepsini aynı ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Canm çok teşekkür ederim yazdığın için. Arçelik aldım ben.İnşallah doğru bir seçim yapmisimdir.