• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız eşarplarımız

ilginç bi konu ama valla benim kullanmadıklarım hep eskilerkaydirigubbakcemile3
yani eskitene kadar kullanıyorumhihoyyythihoyyyt

çok iyi yapmıssın cankiiz:) bazen olurya alırsın sonra hoşuna gitmez bir başkası beğenir vs vs o açıdan güzel bir paylaşım olurdu diye düşündüm:) ilginize teşekkürler kızlar:)

olsun yaa güzel olur bence bu topik bende var hatta etiketi üstünde olan bile var..vaktim olunca ekliycem..eşarp adı altında eşarplarımıza taktığımız broşlar felan dökelim ortaya yahua.s.

benim de bi sürü kullanmadığım eşarp var.. kimini aldım,hoşuma gitmedi hiç kullanmadım öyle duruyo..kimisi eskidi kullanmıyorum artık.. bi ayıklamak lazım .. bu topic işime yarar gibi =)

benimde çok işime yarar valla severek takmadığım çok eşarbım var hepside yeni öyle kullanılmış değil ve ipek takas etmek istediklerimizi koyalım kim kiminkini beğenirse tavsiye etsin değişelim diye güzel bir payşlaşım olur bence :)

ben hepsini kullanıorum çünkü yeni türbanlı oldumhihoyyyt

tbsf tesettürünü Allah hayırlı etsin.benim bi tane kullanmadığım ipek eşarp var onu sahibinden.com a koyacam.

big_21754583svy.jpg

ben bu yazmalardan satıyorum.15 tl ye.çeyizinize koyabilirsiniz kızlar.çok emekli bunlar.

teşekkürler canım.baktım.bundan sonra oraya koyarım.yani ben burada da satış yapalım dendiği için koymuştum buraya.

Back
X