Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kahve ile karamel Karıştırırsam bu rengi elde eder miyim?

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
46
Norveç
Benim saç rengim şu an şöyle:
Sol üstteki akşam çekilmiş hali ve ben o rengi istiyorum hemen hemen. Ama gündüz böyle bakır-kahverengi tonlarında ve ben hiç sevmiyorum.

İstediğim renk bu veya buna yakın bir şey(daha koyu da olabilir)

Acaba KARAMEL Eki Görüntüle 1047586 ile KÜLLÜ KAHVE'yi Karıştırsam o istediğim rengi elde eder miyim? Ben dün yaklaşık 4-5 saat internet üzerinden aradım taradım bu rengi elde etmek için böyle bir sonuca vardım. Lütfen yardım edin! akşam floresan lambada olan saç rengini istiyorum !!!

Valla bu karisim isini bi cozemedim sari bekliyorum siyah cikio..kizil olacak diyorum lacivert cikiyo..yakinda dazlak olucam

yok mu yardım edecek bir allahın kulu? ama başka konularda yüzlerce cevap geliyor :/// :18:

http://www.muratkolukirik.com/sorulariniz-ve-yanitlari
bu siteyi brz arastirin isterseniz, cok guzel bilgiler var.

bir de bu boya karistirma isinde benim edindigim izlenim; ton numarasi farkli renkler karisitirilirken cok bilincli olmak gerekiyor sanirim.
atiyorum, 7.40 ile 5.60 karismaz deniliyor cunku anladigim kadariyla 5 neree 7 neree durumu soz konusu :/
ben de epey bir dusundum de csaret edemedim farkli tonlari karistirmaya :/

kolay gelsin

Valla bu karisim isini bi cozemedim sari bekliyorum siyah cikio..kizil olacak diyorum lacivert cikiyo..yakinda dazlak olucam

Cok güldüm bu yoruma aman Allah korusun

Benim sac rengimde koyu bakır su an ve istediğin rengi bende düşünüyorum bir süredir. Kizilligi kullu renkler yok ediyormus diye okudum o acidan yararlı olabilir ama tam o ton tutar mi bilemiyorum.

kötü renk çıkmaz
denemeden bılemezsın.
ben genelde renklerı kafama göre karıstırırm ve sonuc benı her zaman memnun etmıstır

Bence tam emin olmadan kimyasal karışım işine kendiniz girmeyin.istediginiz tonu kuaforunuze gösterin ya kendi yapsın ya da karışım hakkında bilgi versin çünkü kullanacağınız oksidanin değerleri dahi farklı olabilir ..

Sevgiler

Son düzenleme:
Evet denedim ve o istediğim rengin koyusu çıktı ve anladım ki o rengi elde etmek için karamel ile küllü kumral karıştırılmalı küllü kahve değil :) Ben şu an ki halinden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…