Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kahve

kumsal-0635

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
4
1
1
36
Syoss küllü kahve 5.10 ve kolleston küllü sarı 11.1 aldım karıştırmaya cesaret edemedim açık küllü kahve istiyorum bilen var mı resimdeki gibi

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 9.610
Syoss küllü kahve 5.10 ve kolleston küllü sarı 11.1 aldım karıştırmaya cesaret edemedim açık küllü kahve istiyorum bilen var mı resimdeki gibi
Resimdeki küllü kumrala benziyor bir tık daha koyu oluyor küllü kahve 5.10 güzelde sanki 11.1 biraz çok fazla numara farkı var gibi geldi aralarında daha açık bir renk yada turunculuklar olmasın saçında 11.1 in açıcılığı fazla olucak sonuçta birde saçın şuan hangi renk

5.1 çok koyu tutar diye korktum ve 11.1 aldım saçım 7 numaraydı veben kollestonun 12 numarasıyla dün boyadım böyle oldu

Eklentiler

• WP_20160702_010.webp
    WP_20160702_010.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.066
5.1 çok koyu tutar diye korktum ve 11.1 aldım saçım 7 numaraydı veben kollestonun 12 numarasıyla dün boyadım böyle oldu
Güzel olmuşta dediğim gibi saçın aslında orta kumralmış çok açık renk boyamışsın saçını sarıya doğru dönmüş hatta koyu sarı felan 8.1 veya 9.1 ile boyasaydın iyi olurdu o fotoğraftakini istiyorsan tabi küllü ton olması lazım küllü bir kumral o saç rengi istediğin saç rengi yani

Güzel olmuşta dediğim gibi saçın aslında orta kumralmış çok açık renk boyamışsın saçını sarıya doğru dönmüş hatta koyu sarı felan 8.1 veya 9.1 ile boyasaydın iyi olurdu o fotoğraftakini istiyorsan tabi küllü ton olması lazım küllü bir kumral o saç rengi istediğin saç rengi yani

Teşekkür ederim bugün gidip boyaları değiştirim
Bende kumral saç istiyordum birde boyayı alırken hesap edin akma payı olupta açıldığında nasıl olduğunu şuan saçınıza küllü renk vurmak istiyorsanız 8.1 ile başlayın derim saçınız koyu değil biraz açık olursa bi tık alta 7.1 inersiniz koyunun çözümü yokta açığın çözümü var umarım güzel bi sonuç elde edersiniz

Back
X