Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral gerçekten yeşillik yapıyor mu?

geylani.91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
42
0
96
34
İstanbul
selam canlarım,bugün 2 kutu saç açıcı loreal boya ve 2 kutu koleston küllü kumral 7.1 aldım.yaşadığım kuaför facialarından sonra saçlarımı kendim boyamak istedim.burdan araştırma yaptım ve küllünün bi süre sonra yeşilimsi olduğunu okudum birkaç defa :53: çok istediğim bi renkti ve çok moralim bozuldu :43: saçımı açıp sonra küllüye boyamak istiyorum yani koyu bir zemine uygulamayacağım acaba bi süre sonra yeşil parıltılar falan olur mu saçımda?bugün yapmayı düşünüyordum bide :43: yada diyelim diplerden kendi rengim koyu kumral gelince dip boya yapsam o yeşillenir mi? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :84:

bende bir kuaför faciasından sonra bir kutu boya alıp, kendim boyadım. Kumraldı. Ama güzel olmadı. Kuaföre gittim sonra. bu sefer güvendiğim birine... anlattım durumu. Bende kumral istediğimi söyledim. Şuan bile saçımda yeşillenme olduğunu o yüzden kumral boyamayacağını söyledi. Yeşillenme riski kumrallarda çok yüksektir dedi. Başka bir renge boyadık...

teşekkürler ikinize de kızlar :16: ben tüm riskleri göze aldım ve bu renge boyuyacağım 4-5 saat sonra.resimleri çekip yüklerim güzel olursa cesaret versin kötü olursa ibret olsun diye :D battı balık yan gider artık.

orjinalim kumral fakat yıllardır saçlarımı siyaha boyatıyordum .. çok sıkıldığım için rengini açmak istedim. kuaförde işlem çok başarısız oldu . sonra açıcı ve sarı boya alıp evde işlem yaptık. saçlarım sayesinde limoncu kızlara benzedim :27: o kadar kötüydü ki sokağa şapkasız çıkmak istemedim 1 hafta boyunca ..herkes bana bakıyor gibi geliyordu.
bir kozmetik alışverişi sırasında görevli bayan küllü kumralı önerince hemen aldım 3 kutu :D yine evde işlem yapıldı ve bence çook da güzel oldu . 3-4 haftadır biraz akma oldu tabi ama daha açık bir kumrala dönüştü hiç bir şekilde yeşerme falan da olmadı . olsa bende olurdu diye düşünüyorum . çünkü saçlarım rengarenkti boyamadan önce ve aşırı yıpranmıştı

orjinalim kumral fakat yıllardır saçlarımı siyaha boyatıyordum .. çok sıkıldığım için rengini açmak istedim. kuaförde işlem çok başarısız oldu . sonra açıcı ve sarı boya alıp evde işlem yaptık. saçlarım sayesinde limoncu kızlara benzedim :27: o kadar kötüydü ki sokağa şapkasız çıkmak istemedim 1 hafta boyunca ..herkes bana bakıyor gibi geliyordu.
bir kozmetik alışverişi sırasında görevli bayan küllü kumralı önerince hemen aldım 3 kutu :D yine evde işlem yapıldı ve bence çook da güzel oldu . 3-4 haftadır biraz akma oldu tabi ama daha açık bir kumrala dönüştü hiç bir şekilde yeşerme falan da olmadı . olsa bende olurdu diye düşünüyorum . çünkü saçlarım rengarenkti boyamadan önce ve aşırı yıpranmıştı

çook teşekkürler canım içime su serptin vallaa :16: :16:

canım görünce yardımcı olmak istedim ,inşallah gönlünce olur. dediğim gibi bende olmadıysa başka bir insan evladında olması zor gerçekten :49:

Bende küllü kumrala boyamayı düşünüyorum saçlarımı.
Şuan ki saç rengimde küllü sarıya boyamıştım o nedenle turuncumsu oldu
Bende de yeşillik yapmaz eralde :26:

Bilg3 canım çok sağol evet çok büyük bi stres oluyor insanın üzerinde.şuan saçımda loreal in krem açıcısı var süreli 20 dk oldu ve fazla açmadı sanki:S daha bekliycem 20 en fazla 30 dk daha.

Esterella39,ben de ilk defa boyayacağım için pek bilmiyorum yardımcı olamayacağım kusura bakma :(

selam canlarım,bugün 2 kutu saç açıcı loreal boya ve 2 kutu koleston küllü kumral 7.1 aldım.yaşadığım kuaför facialarından sonra saçlarımı kendim boyamak istedim.burdan araştırma yaptım ve küllünün bi süre sonra yeşilimsi olduğunu okudum birkaç defa :KK53: çok istediğim bi renkti ve çok moralim bozuldu :KK43: saçımı açıp sonra küllüye boyamak istiyorum yani koyu bir zemine uygulamayacağım acaba bi süre sonra yeşil parıltılar falan olur mu saçımda?bugün yapmayı düşünüyordum bide :KK43: yada diyelim diplerden kendi rengim koyu kumral gelince dip boya yapsam o yeşillenir mi? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :84:

Merhabalar bana yardımcı olur musunuz acaba sacim platin sarı gibiydi ara ara yaptılar guya ama baya sap sarı oldu kafam 2 gun sonra sıcak çikolataya boyadilar sanırım diplerimde kizil gibi duruyor sacimin kendi rengi de kullu kumraldi şimdi kullu kumral yaptirsam tutar mı ve yesillenme olur mu bilgilerinize ihtiyacım var

Back
X