B betulakca Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2014 25 0 6 35 Ankara 15 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betulakca #1 Dogal siyah saci nasil kullu kumral yapabilirim igora ile olir mu lutfeb cvp verin
E ervacim Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 38 10 98 42 2 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betulakca #2 betulakca .!.: Dogal siyah saci nasil kullu kumral yapabilirim igora ile olir mu lutfeb cvp verin Genişletmek için tıkla... Ben denedim olmadı kaç aydır kizil turuncu dolaşıyorum hatta sacim siyah bile değildi çok koyu kumraldi
betulakca .!.: Dogal siyah saci nasil kullu kumral yapabilirim igora ile olir mu lutfeb cvp verin Genişletmek için tıkla... Ben denedim olmadı kaç aydır kizil turuncu dolaşıyorum hatta sacim siyah bile değildi çok koyu kumraldi
barbiess Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2010 130 52 298 2 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betulakca #3 Oncelikle saclarini aciciyla ac kizil turuncumsu bi renk cikar ortaya daha sonra 7.1 ve 8.1 i karistirip boya kullu kumrali elde edersin
Oncelikle saclarini aciciyla ac kizil turuncumsu bi renk cikar ortaya daha sonra 7.1 ve 8.1 i karistirip boya kullu kumrali elde edersin
E ervacim Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 38 10 98 42 2 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betulakca #4 Benim saçlarım çok ince telli ve azıcık zaten o yüzden acici kullanmadım direk boya yaptım biraz zaman geçtikçe kına rengine döndü hicde sevmem bu rengi şimdi c vitamini yle boyayi akitma ya çalışıyorum akittiktan sonra boya falan istemiyorum
Benim saçlarım çok ince telli ve azıcık zaten o yüzden acici kullanmadım direk boya yaptım biraz zaman geçtikçe kına rengine döndü hicde sevmem bu rengi şimdi c vitamini yle boyayi akitma ya çalışıyorum akittiktan sonra boya falan istemiyorum
E ervacim Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 38 10 98 42 2 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi betulakca #5 Beş sene sonra bi boya yapayım dedim pişman oldum