Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral saç boyası

Keder03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
19
4
16
31
Kızlar saçlarımı burenk istiyorum bu renlten 1 ton koyuda olabilir hangi renge boyamalım küllü kahve tonları olarak geciyo 6.1 olurmu veya 5.1 ??

Eklentiler

• images.jpeg-22.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 92
  • images.jpeg-21.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar saçlarımı burenk istiyorum bu renlten 1 ton koyuda olabilir hangi renge boyamalım küllü kahve tonları olarak geciyo 6.1 olurmu veya 5.1 ??
senın dogal sac rengın yada ustunde boya varsa onun tonu falan cok etkıler yapacagın rengı ona gore bı asagısı bı koyusu dıye secmen gerekcek . kendı tonunu da yaz ya da at kı cevp versın arkadaslar.

senın dogal sac rengın yada ustunde boya varsa onun tonu falan cok etkıler yapacagın rengı ona gore bı asagısı bı koyusu dıye secmen gerekcek . kendı tonunu da yaz ya da at kı cevp versın arkadaslar.
Kendi sac rengim boya aciciyla acip 5.0 a boyadım fakat altta acici oldugu icin baya aktı sacım kumral gibi bir renk var sacımda suan ve her yıkadigimda akmaya devam ediyor

6 lar 5 ler cok koyu degılmı sıyah gıbı tutuyor o numaralar.
Bende 2.ci resım gıbı ıstıyorum. 7.1 boyadım akıyo turuncu oluyo sınır oluyorum. Koreal majirel 7.1 boyasam ama koyu olur mu acaba dıyorum 7.1 ve 8.1 karıstrmayı düşünüyorum

Turuncu olmasın istiyosan internette 0.22 igora katın diyolar boyann icine nohut tanesi kadar

Şuan saçlarınız ne renk peki benim saç rengim bu renk ben de sarıya dönme isteğindeyim

Turuncu olmasın istiyosan internette 0.22 igora katın diyolar boyann icine nohut tanesi kadar
Evwt onu cok duydum mutlaka alacagım. Diplerım geldı ve nımaraya karar veremedıgım ıcın boyayamıyorum. Majirel 71-8.1 yada 8.11 alayım dıyorum zemınde turunculasmış bır kumral suan sacım umarım olur

Evwt onu cok duydum mutlaka alacagım. Diplerım geldı ve nımaraya karar veremedıgım ıcın boyayamıyorum. Majirel 71-8.1 yada 8.11 alayım dıyorum zemınde turunculasmış bır kumral suan sacım umarım olur
Bilmiyorum internette turunculasma icin igorayı tavsiye ediyorlar umarim istedigin rengi tuturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…