Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senın dogal sac rengın yada ustunde boya varsa onun tonu falan cok etkıler yapacagın rengı ona gore bı asagısı bı koyusu dıye secmen gerekcek . kendı tonunu da yaz ya da at kı cevp versın arkadaslar.
senın dogal sac rengın yada ustunde boya varsa onun tonu falan cok etkıler yapacagın rengı ona gore bı asagısı bı koyusu dıye secmen gerekcek . kendı tonunu da yaz ya da at kı cevp versın arkadaslar.
Kendi sac rengim boya aciciyla acip 5.0 a boyadım fakat altta acici oldugu icin baya aktı sacım kumral gibi bir renk var sacımda suan ve her yıkadigimda akmaya devam ediyor
6 lar 5 ler cok koyu degılmı sıyah gıbı tutuyor o numaralar.
Bende 2.ci resım gıbı ıstıyorum. 7.1 boyadım akıyo turuncu oluyo sınır oluyorum. Koreal majirel 7.1 boyasam ama koyu olur mu acaba dıyorum 7.1 ve 8.1 karıstrmayı düşünüyorum
6 lar 5 ler cok koyu degılmı sıyah gıbı tutuyor o numaralar.
Bende 2.ci resım gıbı ıstıyorum. 7.1 boyadım akıyo turuncu oluyo sınır oluyorum. Koreal majirel 7.1 boyasam ama koyu olur mu acaba dıyorum 7.1 ve 8.1 karıstrmayı düşünüyorum
Evwt onu cok duydum mutlaka alacagım. Diplerım geldı ve nımaraya karar veremedıgım ıcın boyayamıyorum. Majirel 71-8.1 yada 8.11 alayım dıyorum zemınde turunculasmış bır kumral suan sacım umarım olur
Evwt onu cok duydum mutlaka alacagım. Diplerım geldı ve nımaraya karar veremedıgım ıcın boyayamıyorum. Majirel 71-8.1 yada 8.11 alayım dıyorum zemınde turunculasmış bır kumral suan sacım umarım olur