- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
Aşağıda saç rengi için hangi boya markası ve numarasını almalıyım? Tek renkle bu renge ulaşmak mümkün mü yoksa birkaç rengi karıştırmak mı gerekir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bio-magic yoğun küllü kumral. Birebir bu renk çıkıyor. İlk yaptığında koyu oluyor ama yıkadıkça açılıyor küllülüğü ortaya çıkıyor. Benim saçlar platin sarı, dibe uyguluyorum. Bir de mor şampuan kullanıyorum haftada 1 kez. Gayet güzel oluyor.
Eki Görüntüle 2295540
Gerek yok ama alıp haftada 1 kullanırsan daha griye dönük saç elde edersin, çok fark eder.Süpersiniz, çok teşekkür ederim. :)
Bu saç rengi için mor şampuana gerek yok sanırım, değil mi?
ay aradığım istediğim renk benimde bu.. Konu açmama gerek kalmadıı![]()
Bu boya beyazları kapatıyor mU acabaBio-magic yoğun küllü kumral. Birebir bu renk çıkıyor. İlk yaptığında koyu oluyor ama yıkadıkça açılıyor küllülüğü ortaya çıkıyor. Benim saçlar platin sarı, dibe uyguluyorum. Bir de mor şampuan kullanıyorum haftada 1 kez. Gayet güzel oluyor.
Eki Görüntüle 2295540
Kendiniz mi boyayacaksiniz?![]()
Bilmiyorum o konuda birşey diyemeyeceğimBu boya beyazları kapatıyor mU acaba![]()
Aşağıda saç rengi için hangi boya markası ve numarasını almalıyım? Tek renkle bu renge ulaşmak mümkün mü yoksa birkaç rengi karıştırmak mı gerekir?
Eki Görüntüle 2295539
Biomagic yoğun küllü kumral tam bu renk
Bence tek bunu deneyin aynı resimdeki renk çıkıyor çünküNormalde 2 kutu gidiyor sacima. Sizce bir kutu bu tondan, bir kutu da acik tonundan alip karistirsam mi yoksa sadece bu tonu mu alsam?
Bence tek bunu deneyin aynı resimdeki renk çıkıyor çünkü
Kapatsada zamanla yıkandıkça akar altdan çıkar tekrar.En az üç boya üst üste yapmanız gerek tamamen kapanması için
valla ben bio magic bulamadım green therapy 7.1 aldım umarım iyi sonuç alırım