Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Kumral Saç Rengi

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Aşağıda saç rengi için hangi boya markası ve numarasını almalıyım? Tek renkle bu renge ulaşmak mümkün mü yoksa birkaç rengi karıştırmak mı gerekir?

1564935233022.webp

Bio-magic yoğun küllü kumral. Birebir bu renk çıkıyor. İlk yaptığında koyu oluyor ama yıkadıkça açılıyor küllülüğü ortaya çıkıyor. Benim saçlar platin sarı, dibe uyguluyorum. Bir de mor şampuan kullanıyorum haftada 1 kez. Gayet güzel oluyor.
Screenshot_20190804_191656.webp

Bio-magic yoğun küllü kumral. Birebir bu renk çıkıyor. İlk yaptığında koyu oluyor ama yıkadıkça açılıyor küllülüğü ortaya çıkıyor. Benim saçlar platin sarı, dibe uyguluyorum. Bir de mor şampuan kullanıyorum haftada 1 kez. Gayet güzel oluyor.
Eki Görüntüle 2295540

Süpersiniz, çok teşekkür ederim. :)

Bu saç rengi için mor şampuana gerek yok sanırım, değil mi?

Eki Görüntüle 2295540
Bu boya beyazları kapatıyor mU acaba 🤗

güzel renkmiş
ben de sarının üstüne boyadım ve olmadı vera colorun 7.0 ı aldım ama sarı üstüne bir ton koyulttu o da yıkayınca açacak kesin. bunu da bir deneyeyim

Back
X