Kızlar saçlarımı bakır kullanıyordum 4 defa üst üste bakır yaptım.Ve dip boya meselesi beni çok yordu. Bende dipleri kendi rengim olan bir ombre yaptırdım. Saç uclarima açıcı uygulandı. Küllü kumrali ilk defa yaptırdım ve bazen saçım gözüme çok sicak bir sarı geliyo küllü değilmiş gibi. Küllü kumraldan anlayanlar bilgilendirebilir mii? Olmuş mu?
Gözlere maşallah demeye geldim
Bende küllü kumral kullandım canım , ilk resimdeki gibiydi aynen...
Diğerlerinde ışıktan dolayı farklı tonlar görünüyor sanki , son fotoda sarıya çalan bir özellikle ama küllü net :)
Gözlere maşallah demeye geldim
Bende küllü kumral kullandım canım , ilk resimdeki gibiydi aynen...
Diğerlerinde ışıktan dolayı farklı tonlar görünüyor sanki , son fotoda sarıya çalan bir özellikle ama küllü net :)
Küllü kumralın üzerine , açık kumral ve fındık kabuğu :):) eşim sağolsun birinden bulamamış amaaan benziyo işte birbirine diye almış . Bende karıştırıp boyadım uçları sarı olan foton varya ona çok yakın rengi.
Tabi şuan boya yapamıyorum hamiellikten dip mip değil bayağı prtası geldi saçlarımın
Küllü kumralın üzerine , açık kumral ve fındık kabuğu :):) eşim sağolsun birinden bulamamış amaaan benziyo işte birbirine diye almış . Bende karıştırıp boyadım uçları sarı olan foton varya ona çok yakın rengi.
Tabi şuan boya yapamıyorum hamiellikten dip mip değil bayağı prtası geldi saçlarımın
Çok teşekkür ederimmm. Bir hevestir boyattim çok geçmez doğal rengine koyu kestaneye bir dönüş yapacağım. Bu arada yikadikca renk daha da açıldı sarardi. Son hali bu şekilde :)