Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumraldan anlayanlar buraya(resimli)

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Kızlar saçlarımı bakır kullanıyordum 4 defa üst üste bakır yaptım.Ve dip boya meselesi beni çok yordu. Bende dipleri kendi rengim olan bir ombre yaptırdım. Saç uclarima açıcı uygulandı. Küllü kumrali ilk defa yaptırdım ve bazen saçım gözüme çok sicak bir sarı geliyo küllü değilmiş gibi. Küllü kumraldan anlayanlar bilgilendirebilir mii? Olmuş mu?

Gözlere maşallah demeye geldim
Bende küllü kumral kullandım canım , ilk resimdeki gibiydi aynen...
Diğerlerinde ışıktan dolayı farklı tonlar görünüyor sanki , son fotoda sarıya çalan bir özellikle ama küllü net :)

Teşekkür ederim canım:)))) İçimi rahatlattın vallahi :) şuan saçın ne renk canım

Teşekkür ederim canım:)))) İçimi rahatlattın vallahi :) şuan saçın ne renk canım
Küllü kumralın üzerine , açık kumral ve fındık kabuğu :):) eşim sağolsun birinden bulamamış amaaan benziyo işte birbirine diye almış . Bende karıştırıp boyadım uçları sarı olan foton varya ona çok yakın rengi.
Tabi şuan boya yapamıyorum hamiellikten dip mip değil bayağı prtası geldi saçlarımın

Aayyy hayırlı olsun canimm, Allah analı babalı büyütsün :)) bebiş için olsun okadar :))))

çok güzel bi yüzün var kesinlikle küllü seni soldurmuş ben daha koyu renkler yada doğal saçınla devam etmeni tavsiye ederim...

Yeşil olmuş akmazsa düzelttirin
Kül böyle

Bence size kızıl yakışır

çok güzel bi yüzün var kesinlikle küllü seni soldurmuş ben daha koyu renkler yada doğal saçınla devam etmeni tavsiye ederim...
Çok teşekkür ederimmm. Bir hevestir boyattim çok geçmez doğal rengine koyu kestaneye bir dönüş yapacağım. Bu arada yikadikca renk daha da açıldı sarardi. Son hali bu şekilde :)

Eklentiler

• IMG_20180320_170843.webp
    50 KB · Görüntüleme: 158
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…