Saçlarım kahve kumral gibiydi, küllü kumralla kllü açk kmralı karştrdım bu renk oldu hala hafif turnclklar var ben böyle açık olmayan ne açk ne koyu grimsi sarımsı doğal duran bikumral istiyorm ikinci resmdeki saçın diplerndeki renk gibi istiyorm ne yapmam lazım?
birinci renk şuanki saçımn rengi iknci resmdeki saçın dip taraflarndaki renk istedğim renk.. ltfen ya bişy söyleyn ne boyarsam boyıym heemn açılıyo cart oluyo ben boyayym diye bağırıyo..
canım bak market boyalarının içinde oksidan olarak %9 luk var açık kumralın içinde. oda koyu renk saçlarda turunculuk bırakıyor.saçını tekrar küllü kumrala boyadığın zaman %6 lık veya %3 lük oksidan koy. o zaman bak saçında turunculk olmayacak
canım bak market boyalarının içinde oksidan olarak %9 luk var açık kumralın içinde. oda koyu renk saçlarda turunculuk bırakıyor.saçını tekrar küllü kumrala boyadığın zaman %6 lık veya %3 lük oksidan koy. o zaman bak saçında turunculk olmayacak