Kızlarr ya ben geçenlerde turuncu saçlar diye bi konu açmıştım saçlarımı sarıya açarken turuncu olmuştu neyse ben kendime güvenemedim önerilen boyayı almadım kuaföre gittim sarı yaptılar ama hala turunculuk kaldı tekrr gitti kuaföre boya yaptılar ama saçlarım suan bilidğin kahverengi ben sarı için giderken dahada koyıldu saçlarım cok mutsuz oldum
şimdi bende palette deluxe 9.1 küllü sarı var ama baska bir boyayla karıştırmak istiyorum böyle güzel bi küllü sarı olması için başka hangi boyayla karıştırabilirim önerir misiniz nolur
canım bence sen saçına açıcı kullan benimde ilk renk açıcı kullandığımda turuncu oldu üstüne 2.defa renk açıcı kulandığında sarı oldu eğer en kendi saç rengin koyuysa 1. açıcı da saç turuncu oluyor mesela benim saçlarım kahverengi
canım bence sen saçına açıcı kullan benimde ilk renk açıcı kullandığımda turuncu oldu üstüne 2.defa renk açıcı kulandığında sarı oldu eğer en kendi saç rengin koyuysa 1. açıcı da saç turuncu oluyor mesela benim saçlarım kahverengi
cevap verdiğin için teşekkürler tatlım ya dediğin çok doğru inan 2 kere açtım açıcıyla acayip yığrandı onun üstüne kuaför kahveye boyadı bidaha onu yaparsam saçlarım daha vkötü olur diye korkuyorum:18: oyuzden boya aldım
Kızlarr ya ben geçenlerde turuncu saçlar diye bi konu açmıştım saçlarımı sarıya açarken turuncu olmuştu neyse ben kendime güvenemedim önerilen boyayı almadım kuaföre gittim sarı yaptılar ama hala turunculuk kaldı tekrr gitti kuaföre boya yaptılar ama saçlarım suan bilidğin kahverengi ben sarı için giderken dahada koyıldu saçlarım cok mutsuz oldum
şimdi bende palette deluxe 9.1 küllü sarı var ama baska bir boyayla karıştırmak istiyorum böyle güzel bi küllü sarı olması için başka hangi boyayla karıştırabilirim önerir misiniz nolur
Eğer saçınızı kahverengi görünecek kadar koyu bir renge boyadılarsa boyayla onu açmanız pek mümkün olmaz. Anladığım kadarıyla on gün gibi bir sürede 3 işlem görmüş saçınız. Saçınız büyük ihtimalle fazla işlem gördüğü için gözenekli hale gelmiştir ve koyu renk hızla akacaktır.
Tavsiyem bir süre boyanın akmasını bekleyin ve bu arada saçınıza bakım yaparak kuvvetlenmesini sağlayın. Diğer açtığınız konudaki resme bakınca saçınızın istediğiniz seviyeye kadar açılmadığını düşünüyorum. Daha 1 - 1,5 seviye açılması lazım ki 9 seviyesine gelsin. Koyu boya yapıldığı için sadece boya ile açma yapamayabilirsiniz. Boya silici( kusturucu) ya da açıcı kullanılması gerekebilir. O seviyeye geldiğinde saçınızda sarılık ve bir miktar turunculuk kalacaktır. Bunu nötrleyebilmek için küllü ve irize boyaları kullanmanız gerekecektir (Igora Royal 9-1 ve 10-2 karışımı kullanmak gibi). Bilgili bir kuaför malzemesi satıcısı ya da kuaför bulmanız gerekiyor.