Saç Rengi ve Saç Boyama küllü?

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba saçlarımı doğal tonlarına döndürcem koyu kumrala yani ama kızıllık olmasını istemiyorum ve doğal olsun istiyorum küllü mü almalıyım bilen varmı?

merhaba saçlarımı doğal tonlarına döndürcem koyu kumrala yani ama kızıllık olmasını istemiyorum ve doğal olsun istiyorum küllü mü almalıyım bilen varmı?

Koyu kumral zaten kullu bir renkk kizillik olmaz yanii. Ama suanki sac renginizede baglii yani hangi rengin uzerine boyayacagnza

Benim kumral saç diplerim excellence boya ile turuncu olmuştu.bence 6.1 alın.Üstelik 8.1 ile 9.0 ı karıştırmıştım,karıştırmasam portakal gibi olacakmışım demek ki:)

Son düzenleme:

daha 2 gün önce saçlarımı boyadım kesinlikle 6.1 alın yani koyu küllü kumral. saçlarım bakırdı tahmin edersiniz ki çok turuncumsu bir renkti şimdi çok çok doğal oldular tıpkı kendi rengim gibi... 6 alırsanız kızıl yansımalar olur özellikle alt renginizde kızıllık varsa kesin olur bu yüzden garanti kızıllık istemiyorsanız küllü alın zaten kumral çok koyu bir ton değil siyah gibi asla olmuyor ve akıyor aktıkça güzelleşiyor ve doğallaşıyor..

tşkler o kdr çeşit varki hangisi iyidir bilemiyorum denemeyede korkuyorum küllü alıcam ozmn.. peki 6.3 nasıl olur kızıllık olur mu..

Selam kızlar, ben saçlarımı kuaföre boyatıyorum. Tek derdim beyazları kapatmak. O yuzden kendi rengime olabilecek en yakın renge boyatıyorum. Ancak ıkı hafta sonra Fransa'ya gideceğim. Orada kuaföre gitmek çok tuzlu. Kendim boyamak zorunda kalacağım. İlk denememi gitmeden burada yapayım diyorum. Saç rengim fotodaki gibi. Sizce hangi rengi almalıyım Loreal Excellence 6.1 çok mu koyu olur. Orada Loreal bulmak kolay olur diye Loreal'den bir renk tutturup ona devam edeyim istiyorum. Nolur yardım edin. Daha önce hiç kendi saçımı boyamadım:KK53:
fotoğraf (2).webp

Selam kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim ? ( saçlarım şu an karamel, uçları ombre.)

Lütfen yaardıııım.

isilti-atilmis-dogal-sac-renkleri-2014.jpg

Back
X