Kultur ve fikir farki

Tereyagi daha saglikliymis karatay bile oyle diyormus :)

Hayır neyin nisbetini yapıyorlar dolar Euro altın aldı başını gidiyor .Hala mutlular mi merak ediyorum :) :)

O tereyaglar etler ileride kolestrol olarak geri dönecek haberleri yok.

Durum can sıkıcı ama he de geç başka yol yok gibi zira anlayamayacaklar belli ki

Son düzenleme:
Bizde de durum hemen hemen aynı
Siyasi görüş, bakış farklılıkları,yemek kültürü
Herkes dilediğine oy verir dilediği gibi yaşar dilediği yemeği yer

Aslinda damak tadi olayi benim icin daha onemli diger konuda umursamiyorum ama yemek konusu sıkıntı ben baska seyler yiyerek karnimi doyuruyorum ama onlar o yiyecekten yememi istiyorlar gecen bir yemek vardi asiri yagli etin kendi yagi toptop icinde yiyemedim ama baska sey yedim doydum ekmek karpuz falan yiyemedigimi de soylemedim ama farkedince kv bana herkesin icinde dayak istiyorsun dedi sozde sakaya vurarak ne diyecegimi sasirdim kalabalikti cunku bende sakaymis gibi devam ettim esim yoktu o ortamda daha sonra da ona soylemedim

Aslinda damak tadi olayi benim icin daha onemli diger konuda umursamiyorum ama yemek konusu sıkıntı ben baska seyler yiyerek karnimi doyuruyorum ama onlar o yiyecekten yememi istiyorlar gecen bir yemek vardi asiri yagli etin kendi yagi toptop icinde yiyemedim ama baska sey yedim doydum ekmek karpuz falan yiyemedigimi de soylemedim ama farkedince kv bana herkesin icinde dayak istiyorsun dedi sozde sakaya vurarak ne diyecegimi sasirdim kalabalikti cunku bende sakaymis gibi devam ettim esim yoktu o ortamda daha sonra da ona soylemedim

Sert bir şekilde yemeyeceğim diyin
zorla kimse kimseye bir şey yediremez ya

Beraber mi yaşıyorsunuz

Biz de durum tam tersi nişanlım akdeniz bölgesine ait yemek kültürüne alışkın ,bense güneydoğu mutfağına bende endişeleniyorum yaptığım yemekleri yemeyecek diye sabah pastırma yemek bile onun için çok ağır bir durum.. :KK17:

Parti olayinda politik davranin.
Apolitigim ben artık deyin. Kime ne oy bu herkesin kendi hür iradesi var ve bi evliliğin hükmü bosanmaya kadar ( aile size emredemez hicbir seyi )

Damak tadı farklı olabilir.
Aynı evin içinde herkes aynı damak tadına sahip olmuyor.

Dünya Mutfağı tek çeşit değil. Bu farkililiklar aslinda zenginleştirici.

Onlara gidince hazirlikli gidin yemek takviyeniz olsun corba ile idare edin.

Yemeklerinizi begenmiyorlarsa damak tadiniza uygun yapamiyorum siz yapın deyin geçin kenara.

Allah sabır versin.

bir dahaki buluşmanızda niye bu yemeklerden yemiyorsun daha sağlıklı Karatay bile böyle diyor derlerse Karatayı dinlemiyorum görüş değiştirdim ‘ Sofradan tam doymadan kalkmak sünnetmiş. Sünneti seniyyeye uyuyorum.’ diyin. Zamanın modası uyuyo gibi yapıp uymamaksada bende uymuyo gibi yapıp uyuyorum dersiniz şahane olur. ;)

Back
X