• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kültürel farklılık

peki cemat konusu cok mu onemli. ben toz pembe mi bakiyorum sizce. bu cemat konusunu kafamda oturtunca ikna etmek icin ugrasacam ailemi
Canım cemaatten neden bu kadar korkuyorsun? Sohbetlere gidersin. Belki senin de hoşuna gider. Tabiki ortama bağlı. Çok farklı cemaatler de var. Ama çok önyargılı gitmemeni tavsiye ederim. Birkaç kez gittiğinde seni iten birsey varsa gitmek istemediğini söylersin.

Aileme cemaat desem cumbul cemaat karsi olurlardi herhalde.bu isler hic benlik degil ve anlamamda zaten.size uyuyorsa ona gore degerlendirin.bunu sadece sizin icin demiyorum ama eger aile karsi cikiyorla genellikle dogru cikiyor dedikleri

Cemaat var cemaat var şimdi. Genelleyerek yorum yapılabilecek bi konu değil çünkü gerçekten çok farklılık gösterebiliyor. Bilemiyorum iyi düşünün. Ailenizin karşısına çıktığınızda düşünceniz her ne olursa net olsun

Cemaat var cemaat var şimdi. Genelleyerek yorum yapılabilecek bi konu değil çünkü gerçekten çok farklılık gösterebiliyor. Bilemiyorum iyi düşünün. Ailenizin karşısına çıktığınızda düşünceniz her ne olursa net olsun

Back
X