• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumalar ve teleferikleri

Yinemipilav

goo.gl/WzqFMX
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.098
3.249
63
Sozcu gazetesini actim ve su haber beni cildirtti.

Kumaların teleferikle tehlikeli yolculuğu!

http:/ / www.sozcu.com.tr/ 2016/ gundem/kumalarin-teleferikle-tehlikeli-yolculugu-1480538/

http:// bit. ly /2eOivGK

"Kuma"... olmak.

21. yuzyilda. Laik Turkiye Cumhuriyeti'nde gazeteler ne zamandan beri illegal evlilik terimini normalmis gibi kullanir oldu, sanki Cumhuriyet'e yapilanlar yetmiyormus gibi kim bu terimleri "normal"lestirmeye calisiyor ve neden?

Son derece sinir bozucu bir durum, neden boylesiniz ey milletim, bizi 21. yuzyildan neden bu kadar uzaklastiyorsun, neden sinirlerimi lacka ediyor sacimi yolduruyorsun.

Su kadinlarin perisanligini da unuttum kuma kelimesi bana yetti. Bu nasil bir tablo, neden bu kadar eziliyor kadinlar?

Bir sey soyleyin ne olur!!!!

Son düzenleme:
Lutfen birisi poligaminin illegal oldugunu soyleyin bana, torba yasasiyla gece yarisi kanun gecirdiler de bir seyler mi degisti yoksa, panik oldum burada!

Admin bu konuyu gerekli yere tasir misiniz lutfen, tesekkurler. Sanirim tepkilerden anladigim kadariyla yeri burasi degil.

kanun değiştirmeye bile gerek duyulmuyor artık canım. öyle bir hale geldi ki durumlar ne kadar konuşsak konuştugumuzla kalıyoruz.

Çoğunluk buna göz yumduğu için bizim sesimiz duyulmuyor. duyulsada bastırılıyoruz. islamiyette çok eşlilik oldugundan ve bizde müslüman bir ülke oldugumuzdan ses çıkarmıyor kimse. Başına gelmeyen zaten benim kocam benden başka biriyle evlenmez diyor. Başına gelenlerde buna göz yumuyor malesef. bunu düzeltecek tek şey eğitim kalitesi ve kültür düzeyinin daha fazla artması fakat geleceğe baktığımdan pek olacakmış gibi gözükmüyor. sesimizi çıkartsak dahi bastırılıyoruz. banlanmasak iyiydi siyaset falan yasak değil buralarda dimi. Sonuç olarak seviyeli bir şekilde hakaretsiz görüş ve düşüncelerimizi aktarıyoruz.

Yeni Türkiye de bu tip haberlere alışmak zorunda bırakılıyoruz.yalnız haber olarak ta değil,hayatın bir parçası bir normali gibi..laiklik kavramı..??
Keşke bir çözümü olsa..

Torba yasa ile kanun geçirilmesine gerek var mı, bizim toplumda malesef çok oluyor ki böyle şeyler zaten.
2 hafta önce bende konu açmıştım, eşimin çalıştığı yerde "burda yalnız kalma,2. Ye evlen " diye etrafında bi geyik döndürüp durduklarını..
Millet insanı zorla yoldan çıkarmaya çalışıyor

Aslında sozcude olması ilginç büyük ihtimal gözden kaçırmışlardir çünkü sozcuyu sürekli takip ederim orada bu konuyu destekleyebilen bir gazeteci yok.neyse kuma konusu elbette çok kötü bir durum maalesef ki bunu yaşayan kadınlar var hala.ve daha neler neler yaşayan var.keske hiçbiri olmasa ama oluyor iste

Sozcu gazetesini actim ve su haber beni cildirtti.

Kumaların teleferikle tehlikeli yolculuğu!

http:/ / www.kadinlarkulubu.com/ 2016/ gundem/kumalarin-teleferikle-tehlikeli-yolculugu-1480538/

http:// bit. ly /2eOivGK

"Kuma"... olmak.

21. yuzyilda. Laik Turkiye Cumhuriyeti'nde gazeteler ne zamandan beri illegal evlilik terimini normalmis gibi kullanir oldu, sanki Cumhuriyet'e yapilanlar yetmiyormus gibi kim bu terimleri "normal"lestirmeye calisiyor ve neden?

Son derece sinir bozucu bir durum, neden boylesiniz ey milletim, bizi 21. yuzyildan neden bu kadar uzaklastiyorsun, neden sinirlerimi lacka ediyor sacimi yolduruyorsun.

Su kadinlarin perisanligini da unuttum kuma kelimesi bana yetti. Bu nasil bir tablo, neden bu kadar eziliyor kadinlar?

Bir sey soyleyin ne olur!!!!
Sözcü gazetesinden haber paylaşmak yasak:duduk:
Halk arasında kuma oluyor,zenginlik işe girince metres ,yasak aşk.Tabii ki çok itici bir kavram.Bir kadın nasıl eşini başka biriyle paylaşır ,anlayamıyorum.:super:

Kanunu vs bilmem ama size sunu söyleyeyim..
Hani modern dünyada karisi evde yada baskalari ile vakit gecirirken adamda bilmem kacinci hatunla vakit geçiriyor ya.. bu kisiyi sabitlemekten baska bir sey değil poligami..

Dogrusu yanlısı tartışılır.
Ancak bu konu ile ilgili arastirmalarimda islamda belli sartlar dahilinde ikinci evlilik yapılabilirken modern dünyada hobaaa istedigini yapabilirsin. (Yasak ask adi altinda..)

Açıkçası böyle bir durum kültürel olarak sekillenebilen seyler.
Biz asla kabullenemezken bir baska toplum cok doğal karsilayabiliyor.
Kabullenmeyen bir toplumda yasamak dilegiyle..

Admin bu konuyu gerekli yere tasir misiniz lutfen, tesekkurler. Sanirim tepkilerden anladigim kadariyla yeri burasi degil.
Yeri hem burası değil hem bu site değil, biz bazı gazetelerin sitemize karşı tutumu yüzünden haberlerini Kadınlar Kulübünde paylaşmıyoruz, bu gazete de onlardan biri.

Kaldı ki ucu siyasete ya da dine dayanacak bir konu açmamalısınız.

Back
X