Kumar alışkanlığı yüzünden boşananlar şuanki durumunuz nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdığınız herşeyi hayat hikayemi okur gibi okudum. Birebir aynı yaşadıklarımız. Bende alamadım eşyalarımı bir gün yalvarıyor ertesi gün hakaret küfür. O rahat rahat evde kalıyor. Ya güçlü durayım diyorum ama bazen yutkunamıyorum benim ve kızımın ne suçu vardı diye
Aynı şeyleri harfiyen yaşıyoruz malesef Allah yardımcımız olsun

Bir an önce almaya bak şekerim mahkeme kararı falan hikaye işyerindeki arkadasım da boşanıyor onunkı kumar değil kaynanası yüzünden kaç kez mahkeme kararı çıktı kızın ve cocuguna takılan paraları altınları kayınvalide kendi evine almış ve hiç bir şekilde polisle gitmesine rağmen eşyalarını alamadı daha kızı eve sokmadılar polıslere müsait değiliz deyıp cogu kıymetli şeyler saklandı eşyalarının çoğu kız yapmasına rağmen ıkı kıyafetı zor alabildi bir çaresini bulup bir an önce esyalarınızı gerı almaya çalısın erkek milleti utanmıyorda yapmadığı almadığı eşyaları kullanmaya Allah yardımcınız olsun hırsızı dışarıda aramaya gerek yok koynumuzda beslemişiz
Çok haklısınız işte kadinlara laf ederler çirkeflesiyorlar diye büyük yalan asıl erkekler ve ailesi gurursuzlar ve çok cirkinlesiyorlar

Çok haklısınız işte kadinlara laf ederler çirkeflesiyorlar diye büyük yalan asıl erkekler ve ailesi gurursuzlar ve çok cirkinlesiyorlar
şimdi hayatım ozaman strateji uygulamaklazım benden geçti o durumda siz daha yolun başındasınız adamlar işteyken girin eşyalarınızı alın mahkemede eşya için hıc bır kanıt sunamaz giremıyorsunuzda barışmış gibi yapıın taksit taksit taşının uyanık olun gercı biz kadın milleti olarak iyi niyetimizden geliyor başımıza ne geliyorsa.. benım kocamın bır huyu var kendını hep madur gibi aç gibi göstermek .. sizde laf yetiştirmek yerine çirkef kocalarınıza çıt kırıldım olun madur edebiyatı hatta fakir edebiyatı yapın kelin ilacı olsa kendı başına sürer.. bir masrafa girdim gelin alır gibi adam aldım aldıktan sonra baktık boşuyorum adamı boşamakta masraf.. çekişmelıyı anlaşmalıya çevirdigindede avukata ayrı para ödüyorsun 9.500 tl dedı ben veremem dedım 1800 tl de anlastık ıkı avukatta vazgecti 9500 tl den .. hep gider hep gider ben anlamadım bunlar bize hava su yol olarak geri dönecek mi :KK53:

şimdi hayatım ozaman strateji uygulamaklazım benden geçti o durumda siz daha yolun başındasınız adamlar işteyken girin eşyalarınızı alın mahkemede eşya için hıc bır kanıt sunamaz giremıyorsunuzda barışmış gibi yapıın taksit taksit taşının uyanık olun gercı biz kadın milleti olarak iyi niyetimizden geliyor başımıza ne geliyorsa.. benım kocamın bır huyu var kendını hep madur gibi aç gibi göstermek .. sizde laf yetiştirmek yerine çirkef kocalarınıza çıt kırıldım olun madur edebiyatı hatta fakir edebiyatı yapın kelin ilacı olsa kendı başına sürer.. bir masrafa girdim gelin alır gibi adam aldım aldıktan sonra baktık boşuyorum adamı boşamakta masraf.. çekişmelıyı anlaşmalıya çevirdigindede avukata ayrı para ödüyorsun 9.500 tl dedı ben veremem dedım 1800 tl de anlastık ıkı avukatta vazgecti 9500 tl den .. hep gider hep gider ben anlamadım bunlar bize hava su yol olarak geri dönecek mi :KK53:
Benimde düğünüm ucuza geldi sanırım boşanma pahalıya mal olacak 😂😂😂

Benimde düğünüm ucuza geldi sanırım boşanma pahalıya mal olacak 😂😂😂
ucuza gittik mi mundar oluyoruz :KK70: birde nafaka ödememek iiçinde boşanmak istemıyorlar ben ondanda vazgectım artık ... ceplerinde akrep ,yılan , çiyan ne varsa var.. pahalıya mal oluyor 8 000 avukata verdım gecen yıl mahkemeye ayrı,pedagoğa ayrı ödeme yapıyorsun şahite ayrı ohooo adamlar para ediyor önceden dini nikahlı olup resmi nikahlı olmayanlara kızardım .. sonucta bosanmayada gitsen hakkını alamıyorsun ..

ucuza gittik mi mundar oluyoruz :KK70: birde nafaka ödememek iiçinde boşanmak istemıyorlar ben ondanda vazgectım artık ... ceplerinde akrep ,yılan , çiyan ne varsa var.. pahalıya mal oluyor 8 000 avukata verdım gecen yıl mahkemeye ayrı,pedagoğa ayrı ödeme yapıyorsun şahite ayrı ohooo adamlar para ediyor önceden dini nikahlı olup resmi nikahlı olmayanlara kızardım .. sonucta bosanmayada gitsen hakkını alamıyorsun ..
Bakmakla yükümlü olduğu için cocuguna mecbur nafaka verilecek. sırf erkeklerin derdi süreci uzatmak

Aynı bende bu süreçte çocuğu beraber hastaneye götürdük bi kere muayene ücreti ödedi o kadar. Bir kaç gün dön boştan yere niye gittin diyor bir yandan iğneleyici konuşuyor sövüyor sayıyor. Dün akşam kızımı götürdü dedesigile felan götürmüş dediğiniz gibi bi 5 lira bile yollamamışlar. Para pul vermedi. Hatta babamgil bana 200₺ vermeye devam ederlerse tekrar kumar oynıycam diye tehdit etti. Kendi ihtiyaçlarına zor yetiyormuş. Pes gerçekten kayınpederimgil çok zenginler ama işte kalpleri kötü. 1 hafta iyiysem diğer hafta içimi bi sıkıntı kaplıyor bizim evde çok kalabalık darlanıyorum bazen. Erkek kardeş kız kardeş ablam iki çocuğu felan 9 kişiyiz. Sizin nasıl aile evinde durumlar
Ayni ruh halindeyim ben de. 5 kisi yasiyoruz annem babam kiz kardeşim ben ve kızım. Kiz kardesim 18 yasinda ergen depremzedeler yurtlarinda kaldığı için evde uzaktan eğitim görüyor.
Annemle hergun catismadalar. Biraz o catisma arasinda kalıyoruz. Yapacak bişey yok .
Sizin ev baya sıkıntıymış gürültü eksik olmuyordur.

Ay evet hemde nasıl kafam kaldırmıyor bazen. Evdeki bekarlar da istemiyor gibi oluyorlar bazen çocuklar eşyalarına felan zarar verince. Onlarda belki kendilerince haklı ama ne biliyim tıkanıyor gibi oluyorum bazen. Sanki hayatımı bi yerde noktaladım ve bir daha hiçbir şey yolunda gitmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Ayni ruh halindeyim ben de. 5 kisi yasiyoruz annem babam kiz kardeşim ben ve kızım. Kiz kardesim 18 yasinda ergen depremzedeler yurtlarinda kaldığı için evde uzaktan eğitim görüyor.
Annemle hergun catismadalar. Biraz o catisma arasinda kalıyoruz. Yapacak bişey yok .
Sizin ev baya sıkıntıymış gürültü eksik olmuyordur.

Ay evet hemde nasıl kafam kaldırmıyor bazen. Evdeki bekarlar da istemiyor gibi oluyorlar bazen çocuklar eşyalarına felan zarar verince. Onlarda belki kendilerince haklı ama ne biliyim tıkanıyor gibi oluyorum bazen. Sanki hayatımı bi yerde noktaladım ve bir daha hiçbir şey yolunda gitmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Karamsar olma biz en zorunu başardık. Bi kez o zoru başarınca inanıyorum güzel kapılar bizi bekliyor..

Uzman filan değilim ama bu tip bağımlılığa yatkın kişilerdeki sakinlik beni huzursuz eder. Nasıl anlatsam sanki empati kuramadıkları için tepki vermiyorlar. Bildiğim kadarıyla psikopat ya da sadist kişilerde empati duygusu olmuyor.
Aynı benim koca acayip sakin beyin ölmüş galiba. Şimdi dava açıldı haziranda duruşma. Kumar bağımlısı anlaşmalı boşanacağız inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X