selam aranıza yeni katıldım sizin tavsiyelerinize o kadar ihtiyacım varki 3 yıllık evliyim görücü usulu evlendik ama ilk günden itibaren birbirimizi sevdik Kocam namaz kılıyo ama bu seneye kadar her hafta sonu kahvede okey oynuyodu sigarasına Beni rahatsız etsede çok tepki göstermiyodum Geçen hafta kıbrısa gitti arkadaşlarıyla tam 7 saat kumarhanede oyun oynamışlar az bi para koymuşta çok kazanmış ama o kazandığıylada oynayıp koyduğu parayı geri alıp çıkmış yani cebime ne para girdi ne çıktı eğlencesine oynadım dedi
kumar derdi istemiyrm sizce bunun önüne geçmek için bişey yapmalımıyım Annesinden korkar bi söylesem kıyameti koparır annesi ama aramızda bozulur Kumara devam edersemi söylesem yoksa bilmiyrm sizce napsam
kahve alışkanlığını falan bilmem de kıbrısa gittiğimizde biz de oynadık nasıl acaba diye eğlencesine ki bütçemizi sarsacak değil de küçük meblalarda 3 sene geçti ve de çok eğlenmiştik eşimle yine gitsem küçük bi mebla yine oynayabilirim hem de zevkle
bence bu bir ölçü değildir
kıbrısta kumarhanede 7 saat geçirmek çok zor değildir yemek içki ve sigaranın bedava olduğunu düşünürsek ve biz de kazandığımızı harcayıp çıkmıştık o parayı dışarda kullanmak istemedik
seninki seninle oynamış benim adam neidüğü belirsiz pis arkadaşlarıyla O senin kontrolün altında tabi rahat olursun
bence susman risk alman demek kayınvalidenle konuşmadan eşinle konuş bence ben tedirginim ve endişeliyim böyle bi sorun yaşamak istemyrm de bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?