- 21 Haziran 2023
- 125
- 44
- 28
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
Merhaba çok sevdiğim arkadaşım 3 ayda evlilik kararı alıp evlenmişti kendi çapımda çok karşı çıktım ama tabi ki evlendi ve eşi kumar oynuyormuş kısa bir zaman öğrendi. sonra yapma dememize rağmen kumar olayını öğrendikten sonra bebek yaptı eşi şimdi de kumar borcu için düğün altınlarını istiyormuş kesinlikle verme dedim benim sizlere sorum eşi veya akrabaları tedavi görmeden bu kumar belasından kurtulan var mı eşini halen daha çok seviyor arkadaşım kötü bilinsem bile boşan boşan diye başının etini yiyorum doğru mu yapıyorum
3. Ayda evlenirse böyle olur demeye geldimMerhaba çok sevdiğim arkadaşım 3 ayda evlilik kararı alıp evlenmişti kendi çapımda çok karşı çıktım ama tabi ki evlendi ve eşi kumar oynuyormuş kısa bir zaman öğrendi. sonra yapma dememize rağmen kumar olayını öğrendikten sonra bebek yaptı eşi şimdi de kumar borcu için düğün altınlarını istiyormuş kesinlikle verme dedim benim sizlere sorum eşi veya akrabaları tedavi görmeden bu kumar belasından kurtulan var mı eşini halen daha çok seviyor arkadaşım kötü bilinsem bile boşan boşan diye başının etini yiyorum doğru mu yapıyorum
Çocuk doğdu bileNörolojiden randevu alsın çocuk doğmadan, bu kadar bile bile hata yapıyorsa belki bir sıkıntısı vardır tedavi olsun. Kadına değil de doğacak çocuğa yazık. Çocuğun hakkını kumarda yiyecek, babası kumarbaz diye anılacak bir babası olacak.
sana değil de doğan çocuğa yazık işte hayırlısı olsunÇocuk doğdu bile
Tedavi görmesine rağmen kurtulan var mı ki, tedavi görmeden kurtulan olsuneşi veya akrabaları tedavi görmeden bu kumar belasından kurtulan var mı
yok olanı da görmedimMerhaba çok sevdiğim arkadaşım 3 ayda evlilik kararı alıp evlenmişti kendi çapımda çok karşı çıktım ama tabi ki evlendi ve eşi kumar oynuyormuş kısa bir zaman öğrendi. sonra yapma dememize rağmen kumar olayını öğrendikten sonra bebek yaptı eşi şimdi de kumar borcu için düğün altınlarını istiyormuş kesinlikle verme dedim benim sizlere sorum eşi veya akrabaları tedavi görmeden bu kumar belasından kurtulan var mı eşini halen daha çok seviyor arkadaşım kötü bilinsem bile boşan boşan diye başının etini yiyorum doğru mu yapıyorum
Doğru yapıyorsun, kurtulani görmedim, evi barki herseyi gitti , borç alıp ,çalışıp oyuna devamMerhaba çok sevdiğim arkadaşım 3 ayda evlilik kararı alıp evlenmişti kendi çapımda çok karşı çıktım ama tabi ki evlendi ve eşi kumar oynuyormuş kısa bir zaman öğrendi. sonra yapma dememize rağmen kumar olayını öğrendikten sonra bebek yaptı eşi şimdi de kumar borcu için düğün altınlarını istiyormuş kesinlikle verme dedim benim sizlere sorum eşi veya akrabaları tedavi görmeden bu kumar belasından kurtulan var mı eşini halen daha çok seviyor arkadaşım kötü bilinsem bile boşan boşan diye başının etini yiyorum doğru mu yapıyorum
Ben de illaa cocuk mu olacak aile hekimleri yok mu demeye geldim3. Ayda evlenirse böyle olur demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?