- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi kardelen3434
-
canım resımden anladıgım kadarıyla kumas kalıtelerı aynı gıbı
ama cekım farkı var ıkı fotoda da.
cekım farkından kaynaklanıyor tamamen .
evet bende öyle düşündüm ama içime de kurt düştü. ama dediğin gibi çekim farkından dır inşallah. birde ışıktan farkediyo gibi geldi bana . ama kumaş farkıda olabilirmi diyede kurt düştü içime işte valla. ben gelinlik diktiriyorum da sevcan da kumaş ları böyle duruyosa vazgeçicem çok önemli benm için. 15 mayısta da gidicem randevuya. ama önceden bilgi almaya çalışıyorum bişey bilmeden de olmuyo.
canım birde bazen konuları takip edemiyorum aeğer soracağin bişey olursa gelinlikle alakalı özelden bi msj atıver
pelerin için en az delikli tüller uygundur ama gelinlikçi bunu bilir zaten
fransız organze tülü çok kaliteli olacaktır
tamam teşekkür ederim.
hayırdır canım kayboldun
bu resimlerdeki kumaşlarkaliteli duruyor sıkıntı olacağını sanmam
ama hangi tür kumaş resimden seçemiyorum hala
merak ettim doğrusu dikim eviyle görüşünce merakımı giderirsen sevinirim
birde aklıma geldi benim dediğim kumaş biraz pahalı olacağından bulunmayabiir ellerinde
onun için benzer bi kumaş tercih etmelerine kızmamalısın
başlıktaki işlemenin uzman kişilerce yapıldığından emin ol mutlaka
yoksa bozulma riski artar
gelinlik dikmek meşekkatli bi iş ama çokta zevkli
tamam teşekkür ederim cnm verdiğin cvp için. gidince görüşeyim yazarım buraya. kumaş tül değil onu biliyorum farklı birşey . senin söylediğin kumaşı biliyorum o değil canm. neyse artık. zaten resimdeki ler kaliteli. ne tr kumaş olduğunu öğrenip gelinlikçime onu söyliyim dedim ama böyle olmayacak sanırım. hasret modaya tekrar gidip gelinliği tekrar giyeceğim ve kumaşıda çok iyi kontrol edeceğim gibi görünüyor. :) yinede cvp verdiğin için çok teşekkür ederim. ve evet ben kapalıyım tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?