• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumas Pantolon :(

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Kizlar cok büyük sorunlar yasiyorum bu konuda ( Allah baska dert vermesin)

bugün, saka degil en az 20 tane kumas pantolon denedim ama yok olmuyor, oturmuyor, cuval gibi duruyor! LCW, Mango, Koton, ADL, yani cok magaza gezdim ama yokyokyok.....
Kot bedenimi cok iyi bilirim 28dir. Ama kumas pantolonlarda bir sorun yasiyorum. 38 deniyorum ve beli oturmuyor cook zor kapaniyor ve baya yüksek oluyor.Bu kumas pantolonlarin beli bukadar yüksek olmasi normal mi??. Beli oturanlarda da bacaklar ve kalca kismi cok bol geliyor.Cuval gibi duruyo.

Benim gibi bu konuda sorunlar yasayan var mi?? Hangi markalari önerirsiniz???

ay benim sorunum kumaş pantoon bulamıyorum , renkli renkli alıyım dedim boru paça tarz olsun dedim ama yok anacım hepsi dar paça klasik modeller gezmekten gına geldi :27:

Ay evet canim ya bak ben unutmustum onu da söylemeyi hepsi dar paca nolcak bu moda dünyasinin hali bilemedim :32:

Merhabalar pekii seven hıll e bakdınız mı . kumas patolonlar bayagı bı ındırımde ve bayagı renk cesıdı vardı. Ama kalıbını begenırmısınız bılmem tabıı.. :44:

benm de aynı problemım vardı özellıkle dar paçalar vücuduma hiç yakışmıyor basenlı olduum için:2: ben en güzel pantolon ve ceketleri HERRY ve ROMAN da buldum gerçektn harika özellıkle herry.bele oturan (orta bel ne düşük ne yüksek) paçalara doğru bollaşan ve bacakları uzun gösteren modeller.ama fiyatların da uygun olduğu zamanları seçıorum almak için.ceket olarak koton da çok ii

Seven hill'e hic bakmadim birde orada sansimi deneyeyim...
Herry ve Roman 'da kesinlikle vardir ama ögrenci bütcesi iste :) Belki sansima biseyler bulurum bakmakda fayda var :)

Ceketler de Koton'da baya inirimdeydi 2 al 1 öde kampanyasi var. En pahalli ceketde 60 tl...fakat pantolonu alamayinca o gün ceketlerdende sogdum :)

ben de kumaş pantolon konsunda sıkıntı yaşıyorum genelde.hala var mı bılmıyorum ama Koton'un bi koleksiyonu vardı.ara bedenleri kapsıyordu mesela bir pantolonun 36sı dar 38 i büyük gelenler için 37 bedeni vardı.ara bedenler yaniyine bunun yanında dar kesım bol kesım dar paca duz paca bol paca gibi modelleri de gayet zengin.mecidiyeköyde Koton'un bi outlet magazası vardı orda da fıyatlar bayagı uygundu.20-30 tl arasında cok guzel kumaş pantolonlar vardı ama ben beden bulamamıstım :(( bir de taksimde mango'nun outleti var.oranın da ust kattlarında kumaş pantolonlar vardı ben 65 tllik kumaş pantolunu 13 tlye aldım ve bedenıme de tam oturdu.hem istediğim gibi oldu hem de çok ucuza güzel bir pantolon almış oldum.Taksimdeki mangoyu şiddetle tavsıye edıyorum :)))

Back
X