Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saçlarım

melikesz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
37
24
3
Kızlar burada yeniyim Size bir soru sormak istiyorum. Saçlarımı orta kumral ve açık kumral boya alıp boyadım. Şimdide açık küllü sarıyla aralara renk katmak istiyorum. Deneyen varmı sizce nasıl olur ☺

Kızlar yanlış başlığa konu açtım galiba ögrenicem yavaş yavaş evet tek dert bu olsa keşke ama değil malesef

Kullu renkle sacimi yesil yapmisligim var bence dikkat edin

bu da bir dert:) onun için açılması gerekiyor. yoğun açıcılı bir boya al yada ombre seç küçük bir yere uygula eger güzel olursa istediğin gibi yap ama açık küllü risktir. yeşil yansıma yapabilir.

Açık küllü sarıyı tüm saçıma uygulamıştım ve memnun kalmıştım onuda belirtiyim

Önceki sac rengimde orta küllü kumraldi kendim boyuyordum birşey olmadı ama yinede öyle denemekte fayda var tesekur ederim

Yaa cok acık yapmak istemiyorum yasadigim sehir dolayisiyla cok dikkat cektigi icin bende cok begendim acik kullu sariyi ama Cok tesekur ederim buarada
Rica ederim altları biraz koyu olduğu için çok açık olmamıştı bende bide aktıkça güzelleşti bende heleki üstüne hep aynı rengi atınca renki bi hayli güzel hal alıyor saçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…